Beerzebub - Szöveges videót hozott ki a mosonmagyaróvári hardcore, groove/rap metal zenekar a 'Bélyeg '23' daluk remixéhez!

Szöveges videót hozott ki a mosonmagyaróvári hardcore, groove/rap metal zenekar a Beerzebub az eredetileg 2019-ben megjelent 'Bélyeg' daluk tavaly készített remix verziójához. A felvételen, ahogy az eredetin is Németh Attila "Soma" hangja hallható a Bipolarisból, míg a karcot DJ Arre biztosította. A keverés és a master Pencs Tamás munkája, míg a videófelvételeket Varga Eszternek köszönhetjük. A Beerzebub következő koncertjére március 8-án kerül sor Székesfehérváron a Nyolcas Műhelyben, ahol rajtuk kívül aznap est fellép még a No Marty Collective brigádjából a Bipolaris, a CYD, a No Man Is Without Fear és a Wishes is. Majd március 28-án a fővárosban, a Barba Negra Blue Stage színpadán lépnek fel az Omega Diatribe és a Watch My Dying előtt. 

Beerzebub - Bélyeg '23 (feat. BIPØLÄRIS & DJ Arre) 

A zenekar a 'Bélyeg' dal 2023-as változatáról:

"Még 2023 nyarán készült egy hangulatos-tábortüzes lírai átirat, koncertfavorit BÉLYEG trackünkről. Se. Kicsit azért mégis megremixelgettük a cumót, szóval szabadjára is engedjük, aztán eskü kövi alkalomra már zsír új zene lesz a menü. És némi krumpli meg unicum. Nagyköszi a featet Somának /BIPØLARIS /, a karcot Dj Arrenak, a soundot pedig szokás szerint a barátságos és közkedvelt Pencs Tomikának. Szóval itt a megpimpelt Bélyeg benne verbális rapháborúk, matrjoska baba, Tóth Gabi, Petőfi tanács és további közszolgálati témák."

...és a klipről:

"A biztonság kedvéért azért készült egy szöveges vizuál a BÉLYEG remixhez, hogy tudd, mit tátogsz, amikor vereted a verdában lehúzott ablaknál! A vidi egyben összefoglaló is az utóbbi egy év fullos bulikáiból és mindez el is droppolt már a No Martyr Collective youtube csatiján feliratkozás kötelező, megosztás alap Továbbra is végtelen a pacsi Soma BIPØLARIS & Dj Arre"

A Bélyeg '23 (feat. BIPØLÄRIS & DJ Arre) az online streaming szolgáltatóknál:

https://distrokid.com/hyperfollow/beerzebub/blyeg-23-feat-biplris--dj-arre?fbclid=IwAR17muh75eEAaLS6vC_WIXkdG_rgBNXO4MUbpOIDj6bhZflkWc9k2hzzfts

BEERZEBUB - BÉLYEG (feat. Soma) 

Beerzebub online:

https://www.facebook.com/beerzebubmowar

https://www.instagram.com/beerzebubmowar/

https://beerzebub.bandcamp.com/track/b-lyeg-23-x-soma-bip-laris-x-dj-arre

https://open.spotify.com/artist/5hBqPz5DprZrluZvciclZg

https://music.apple.com/gb/artist/beerzebub/1351997350

Kapcsolódó cikkek