Atomic - Új dal és klip Miskolc ikonikus thrash zenekarától: 'Headbangelek'

Új dallal és egy hozzá készült kis házi videóval jelentkezett az idén 40 éves ikonikus miskolci thrash zenekar, az Atomic. A 'Headbangelek' a srácok szerint nem akar se több, se kevesebb lenni mint egy klasszikus régisulis thrash nóta. A veterán thrash brigád október 21-én a miskolci a Corner Stage-ben tartja majd a jubileumi koncertjét, ahol meglepetéseket is ígérnek. Aki viszont még előtte szeretné elcsípni őket, az megteheti ezt az ország másik felében a VII. Soproni Metal Invázión október 7-én, ahol az Akela, az Innistrad és az RPG társaságában lépnek fel a Hangár Music Gardenben.

Fotó: Novák Norbert

Atomic - Headbangelek

Az Atomic a 'Headbangelek' dalról és videóról:

"Sziasztok! Atomic 40!

Köszönet mindenkinek, aki szerepel a klipben és örök hála azoknak akik velünk voltak és velünk vannak ezekben a metálos időkben! Headbang, lehet-e nemzetközibb jelentése ennek a szónak a metal zene világában? Nem hiszem! Azok számára, akiknek fontos, szerintem soha nem volt ismeretlen ez a mágikus eredetű szó!!! Akkor rajta…

A Headbangelek című dal, egy kis visszatérés a gyökerekhez. Azokhoz az időkhöz amikor negyven évvel ezelőtt elindult a csapat, iskolás zenekarként! Akkoriban nem akartunk mást csak egész nap metál zenét játszani, és hallgatni a jobbnál jobb bandákat, mert nem érdekelt semmi csak a bőrnadrág és a dzseki! Azokban az időkben a zene volt az egyetlen kiút, ami életben tartott és tart a mai napig! Amikor azt mondom, hogy Headbangelek, akkor azokra gondolok, akik teszik a dolgukat egy közös cél érdekében a zene szeretete nevében!!!

Ez a dal azért készült, hogy megmutassa, nem vagyunk egyedül, függetlenül attól, hogy kinek, mikor, milyen zenekara alakult! A Headbangelek egy igazi régi-sulis thrash nóta, ami nem akar semmi mást, csak tudatni, hogy van és létezik. Azok számára akiknek ennyi év elteltével is örömet okoz a Thrash Metal!!!

Köszönjük a fotókat Novák Norbertnek, Fuchs Gergőnek, Ungor Richárdnak, Sándor Illésnek, Mocsári Lászlónak!"

Az Atomic a miskolci jubileumi koncertről:

"Idén 40 éves az Atomic! Már most írjátok be a naptáratokba, október 21-ét, mert akkor lesz Miskolcon a Corner Stage-ben egy jubileumi koncert, ahol készülünk egy kis meglepetéssel nektek és magunknak. Addig is figyeljétek az oldalunkat, mert rég nem látott különlegességek kerülnek elő a zenekarról és folyamatosan közzé tesszük majd az őszi koncertdátumokat."

 

Az Atomic jelenlegi felállása:

Tomi - gitár, ének

Deni - gitár, vokál

Szabi - basszusgitár, vokál

Zoli - dob

 

Atomic online:

https://www.facebook.com/atomicthrashband

https://www.youtube.com/@atomicofficial1983

 

Kapcsolódó cikkek