Lemezmegjelenés: Brandy Clark - Brandy Clark

A tízszeres Grammy-jelölt country énekes, dalszerző és zenész, Brandy Clark pénteken visszatér várva várt, önmagáról elnevezett lemezével.

A kiadványt a híres kaliforniai Shangri-La stúdióban rögzítették, és producere a kilencszeres Grammy-díjas Brandi Carlile volt.

Clark negyedik stúdióalbuma tizenegy dalon keresztül mutatja be a művész sokoldalúságát. A két évtizedes karrierjének eddigi legőszintébb és legintimebb felvételeit tartalmazó korongon olyan vendégművészek szerepelnek, mint Derek Trucks amerikai gitárfenomén, Matt Chamberlain (Pearl Jam, David Bowie) dobos, Dave Palmer (Fleetwood Mac, Seal) zongorista és a Grammy-díjas Steve Fishell steel-gitáros. Továbbá közreműködik még Kyleen King brácsán, Josh Neumann csellón és Jay Carlile harmonikán.

Clark, aki generációjának egyik legelismertebb dalszerzője, így mesélt a projektről:

„Ez az album sok szempontból hazatérés számomra. Zeneileg a legnyersebb anyagom a ’12 Stories’ óta. A Brandivel való közös munka pedig nagyon inspiráló vol számomra. Visszavitt oda, ahol és ahogyan felnőttem. A „Northwest” és a „She Smoked In The House” dalok mutatják be ezt a nosztalgikus hangulatot és az érzéseimet. Csodálatos volt egy másik előadóval együtt dolgozni! Nem is tudtam, hogy szükségem van rá, de megváltoztatta azt, ahogyan a dalaimat eddig írtam. Remélem, hogy bárki, aki meghallgatja majd az albumot, érezni fogja azt a szívet, amit minden hangba beletettünk.”

Brandy Clark - Northwest

https://www.brandyclarkmusic.com

Brandy Clark - She Smoked in the House

Kapcsolódó cikkek