Adam Lambert - Vadonatúj ’High Drama’ című korongjával tért vissza az amerikai énekes!

Adam Lambert az extravagáns előadó első feldolgozás-albumán tizenegy olyan műfajokon átívelő sláger csendül fel, mint Bonnie Tyler klasszikusa, a „Holding Out for a Hero”, Sia „Chandelier” című dala, Billie Eilish „Getting Older” száma, Lana Del Rey „West Coast”-ja vagy a Kings of Leon „Sex on Fire” himnusza. A ’High Drama’ nemcsak egy utazást mutat be a modern zenén keresztül, hanem minden egyes felvétel a művész páratlan énektehetségét is bizonyítja. 

Adam Lambert - Getting Older

Adam számára nem ismeretlen, hogy más előadók dalainak minőségi átalakításával tömegeket nyűgöz le, hiszen pályafutása is egy tehetségkutató műsorban, az American Idol-ban kezdődött, amelyben egészen a második helyezésig jutott.

„Ez a lemez betekintést enged a világomba. Az elmúlt évtizedben számos különböző területet, hangot és energiát fedeztem fel magamban, és úgy érzem, hogy karrierem új fejezetének része az, hogy igazán tisztában vagyok azzal, ki vagyok, mi vagyok, és mi nem vagyok. Azt hiszem, ezeken a dalokon keresztül mindezt meg tudom mutatni a közönségnek”mondta el Lambert.

Adam a kiadvány megjelenésének időpontjára egy mélyen személyes klipet is kiadott a „Getting Older” kísérőjeként, amelyen gyerekkori videókat, meghatározó, filmtekercsre vett karrierpillanatokat is felfedett a gyönyörű énekhanggal rendelkező sztár.

Adam Lambert - High Drama végighallgatható a Youtubon:

https://www.youtube.com/watch?v=mVoSYbM9dB8&list=PLEpjZ6a3i26cMl5Wqc1W6lqXRySxtbkzV&index=2

Adam Lambert Online:

Instagram: https://AdamLambert.lnk.to/InstagramYC

TikTok: https://AdamLambert.lnk.to/TikTokYC

Facebook: https://AdamLambert.lnk.to/FacebookYC

Twitter: https://AdamLambert.lnk.to/TwitterYC

Website: https://AdamLambert.lnk.to/WebsiteYC

 

Kapcsolódó cikkek