A fájdalom múlásával újra megtalálhatjuk a helyünket a világban - új dallal jelentkezik Kutzora Edina!

A tavaly megjelent EP-je után újabb saját dallal jött ki Kutzora Edina. Az End of Pain a fájdalommal járó beszűkült tudatállapot megnyílását fogalmazza meg. A számhoz klip is készült, mely látványában reflektál a dalszövegre.

QTZORA - End of Pain

Kutzora Edina nevét olyan sikeres formációkból ismerhetjük, mint Yonderboi, Zagar, emellett számos zenekarban közreműködött énekesként. Jelenleg az Erik Sumo énekesnője. Edina QTZORA néven indított projektjével dalszerző-énekesként mutatkozott be tavaly novemberben, amikor megjelent debütáló, Missing Support című EP-je. Az anyagot követi most egy újabb Qtzora-dal, amely némiképp lezárása a kislemez témáinak, hangulatának.

"Az End of Pain azt a felszabadító és jóleső kiüresedett állapotot, hangulatot ragadja meg, amikor végre alábbhagy a minden másodpercet felemésztő szenvedés, a mindent átható szorítás" – mondta el Kutzora Edina. - "A bénult, zsibbadt állapotból feléledünk, a beszűkült tudatállapot megnyílik, újra elindul a vérkeringés, észrevesszük magunk körül a pozitív dolgokat, jelenségeket. A fájdalom múlásával újra megtalálhatjuk a helyünket a világban. Tehát újjászületés érzése körvonalazódik, és elindulhat az építkezés."

Ennek a dalnak Edina volt a “mindenese”, dalszerzője, szövegírója, hangszerelője, vagyis producere is egyben. A mixing-mastering pedig Deutsch Gábor munkája. A videóklipet Hajba András rendezte, akivel a korábban megjelent Qtzora EP-n szereplő “The ways I drown” című dalon is együtt dolgoztak.

"A közös munka ezúttal is a dal születésekor bennem megfogalmazódó érzések mentén kezdődött" - folytatta Edina. - "Mindenképpen szerettem volna azt, hogy a képi világ reflektáljon arra az érzésre, amikor egy nehéz élethelyzetből szabadulva lassan újra elkezdjük szemlélni magunk körül a világot, amibe vissza tudunk kapcsolódni. Az a hangulat, amikor ülsz egy hegy tetején, látod, ahogy kel fel a Nap, száll fel a köd és ebben a nyugodt, békés környezetben - picit ugyan még távolról, de - már látszik a világ nyüzsgése. Ezt a jóleső, szemlélődő, felszabadító állapotot ragadja meg a videóklip.

QTZORA Online:

https://www.facebook.com/qtzora

https://www.instagram.com/qtzora/

https://open.spotify.com/artist/1ddQw...

https://www.youtube.com/channel/UC_cBNMDBdt3yV05tqdsBXmA

Kapcsolódó cikkek