+4 - 'Apróbetűs részek' címmel megjelent a hazai rock/pop/punk zenekar debütáló albuma!

'Apróbetűs részek' címmel megjelent a hazai pop/rock/punk zenekar a +4 debütáló albuma. A nyolcdalos anyagot a srácok a fővárosi Grenma Studio-ban rögzítették Botlik Mátyás producerrel. A zenekar a jelenleg is futó A Dal című műsor legjobb 60 előadója közé került. A lemez rögzítésének stúdiómunkálatairól pedig egy érdekes werkfilmet is forgattak. A nagylemez már végighallgatható az összes ismertebb streaming platformon.

+4 - Hamis kép 

+4 - Otthon

+4 - Apróbetűs részek lemez a zenemegosztó portálokon:

https://open.spotify.com/artist/1kfBZvfN9Yf40MMPEddYAq

https://music.apple.com/hu/artist/4/1729382257?l=hu

https://music.apple.com/us/artist/4/1729382257

https://music.amazon.com/artists/B0CV4JXKFC/4

+4 - Én/Neked

+4 - Amit keresek

A +4 zenekar bemutatkozása:

"A +4 zenekar lendületes, a rock és a pop-punk határán mozgó együttes, amely 2022 őszén alakult. Jelenlegi felállásában szűk egy éve működik. Első évünkben a koncertezések mellett elkészült a már említett zenei anyag a Grenma Stúdió által, illetve az egyik dalunkkal bejutottunk a Dal műsor legjobb 60-ja közé. A stúdiómunkálatokról pedig werkfilmet forgattunk. Úgy véljük, hogy ma már egy zenekarnak nem elég "csak" zenélni, hanem érdemes picit tartalomgyártóként is gondolkoznia. A banda tagjai korábban több együttesben zenéltek már, így a kellő színpadi rutin adott."

+4 - Apróbetűs részek

+4 - Te vagy

A zenekar az első albumáról:

"Első lemezünk, az Apróbetűs részek nyolc dalt tartalmaz, témájukban az alapvető emberi érzések, történetek szerepelnek, így a vidám, szomorú, jelentést hordozó dalok egyaránt helyet kaptak rajta.Minden dalból hallhattatok már részleteket az elmúlt hetekben, de most már TELJES VALÓJUKBAN meghallgathatóak. Hatalmas köszönet a Grenma Studio és Mátyás Botlik , aki producerként is sokat tett hozzá meglátásaival az anyaghoz. A debütáló korongon gyors, középtempós és lassú nóta is helyet kapott."

+4 - Hadd váljak köddé

+4 - Világkép

+4 online:

Facebook: https://www.facebook.com/Plusz4

Instagram: https://www.instagram.com/plusz4zenekar/

TikTok: https://www.tiktok.com/@plusz4zenekar

Apróbetűs részek - egy lemez születése!

Kapcsolódó cikkek