WitcheR - Kijött az első dal a szombathelyi atmoszferikus black metal duó rövidesen érkező 'Boszorkányszimfóniák' EP-jéről!

Elsőként Carl Orff 'Carmina Burana: Fortuna Imperatrix Mundi - 1. O Fortuna' tételének az átdolgozását hozta ki a május 8-án megjelenő 'Boszorkányszimfóniák' című EP-jéről a szombathelyi atmoszferikus black metal duó, a WitcheR. A közel félórás EP hat olyan klasszikus zeneszerzőktől tartalmaz feldolgozásokat, mint Tchaikovsky, Handel, Grieg, Chopin, Williams vagy Orff. Az anyag megjelenik digitálisan, CD-n és kazettán is. A fizikai megjelenéseken bónuszként a zenekar ' Summernight Melancholy' dalának az újravett változata is rajta lesz. AZ EP borítóját a Grafit és Hamu Artworks készítette. A lemez előrendelése ma elindult. A duó pedig jövőre új nagylemezt is ígér, ami egyben a Witcher 15 éves születésnapját is hivatott lesz megünnepelni.

WitcheR - Carmina Burana: O Fortuna (Carl Orff cover)

WitcheR - Boszorkányszimfóniák EP előrendelés: 

Megjelenés: 2024. május 8.

Árak:

CD: 3.000 HUF

Kazetta: 2.500 HUF

Póló: 4.500 HUF

CD + póló: 7.000 HUF

Kazetta + póló: 6.500 HUF

 +postaköltség

Előrendelés: privát üzenet, Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Bandcamp.

A zenekar a 'Boszorkányszimfóniák' EP-ről:

"Boszorkányszimfóniák címmel új kislemezzel jelentkezünk az idén!

A közel félórás mini-albumra nem saját dalok kerültek, hanem hat feldolgozás olyan zeneszerzőktől, mint Tchaikovsky, Handel, Grieg, Chopin, Williams és Orff. A műveket a tőlünk megszokott stílusban prezentáljuk a korábbi klasszikus zenei feldolgozásaink nyomdokain.

Az EP nemcsak digitálisan, hanem CD-n és kazettán is megjelenik - rajtuk a Summernight Melancholy dalunk újravett változatával bónuszként -, de természetesen lesz új merch, sőt egy videóklippel is készülünk.

A kislemez zseniális borítóját ezúttal is a Grafit és Hamu Artworks alkotta! Megjelenés várhatóan még tavasszal, bővebb infók pedig hamarosan..."

A WitcheR tagsága: 

Gere Karola (ex-Trollheimen) - ének, billentyűs hangszerek

Neubauer Roland ( Frozen Wreath, Vrag, Earth Plague (live)) - ének, gitár, dob program

WitcheR online: 

https://www.facebook.com/witcherband

https://witcherband.hu/

 https://www.youtube.com/@Witcherband

https://witcherband.bandcamp.com/

https://www.instagram.com/witcherbandofficial/

https://www.threads.net/@witcherbandofficial

https://www.tiktok.com/@witcherband

https://vk.com/witcherband

 

Kapcsolódó cikkek