SUMMER HELL - Augusztus elején ezúttal a H-Music Hungary az Exodus, az Abbath, a Deicide, a Misery Index és a Skeletal Remains zenekarokat hozza el nekünk!

Augusztus 6-án kerül megrendezésre, a most már hagyományosnak mondható egy napos H-Music Hungary rendezvény, ami ezúttal 2021. után ismét Summer Hell elnevezéssel fut majd. Az első Summer Hellre 2021. augusztus 17-én került sor a Barba Negrában. Akkor a Kreator, az Eluveitie és a Jinjer képviselték a külföldi vonalat, míg a hazai zenekarok közül a Remorse, a Nova Prospect és a The Hellfreaks lépett fel. 2022. augusztus 10-én is rendeztek egy remek hangulatú egy napos fesztiválnyi zenekart felvonultató eseményt, azonban már nem Summer Hell néven. Aznap a két nagyágyú a Lamb of God és a Kreator voltak, de mellettük fellépett még a Cattle Decapitation, a Blood Incantation, és a Vended is. Tavaly pedig augusztus első napján került sor egy hasonló rendezvényre, ahol a fő csapás, a már megszokott Kreator mellett a Biohazard volt, de csemegének érkezett még a Sacred Reich és a Terror is, míg a hazai vonalat olyan remek hardcore és thrash csapatok alkották, mint a Remorse, az A.M.D. és az Archaic. Idén augusztus 6-án pedig már biztosan ellátogat a Barba Negrába a Slayer is megjárt Gary Holt vezette San Francisco-i Bay Area alapzenekar Exodus, a szólópályára lépett egykori Immortal frontember Abbath zenekara, a Glen Benton irányította floridai death metal veterán Deicide, a kaliforniai death metal Skeletal Remains valamint a szintén amerikai death metal/grindcore Misery Index. De még további vendégzenekarok bejelentése is várható.

Exodus - The Fires of Division

A H-MUSIC, a BARBA NEGRA, a ROCK1, a DECIBEL TOURING és a DOOMSTAR BOOKINGS bemutatja:

SUMMER HELL EXODUS - ABBATH DOOM OCCULTA - DEICIDE suuport: Skeletal Remains, Misery Index + további vendégek hamarosan!

2024.08.06.

Budapest, Barba Negra 

Kapunyitás: 17:00

Jegyárak: 

11.999 - április 30-ig

12.999 - június 30-ig

13.999 - július 31-ig

14.999 - augusztus 1-től 

Jegyek: 

https://jegy.rock1.hu/exodus_abbath-doom-occulta_deicide_20240806

Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/233616596507027?active_tab=about

Abbath - Dream Cull

Online elérhetőségek: 

https://www.facebook.com/exodusattack

https://www.facebook.com/abbathband

https://www.facebook.com/OfficialDeicide

https://www.facebook.com/MiseryIndex

https://www.facebook.com/SkeletalRemainsDeathMetal

Deicide - Sever The Tongue

Misery Index - Rites Of Cruelty

Skeletal Remains - To Conquer the Devout

Kapcsolódó cikkek