Stubborn - Májusban még új EP-t adott ki, most pedig feloszlik a Kerekegyházáról indult modern metal/hardcore zenekar!

Még július végén jelentette be a a Kerekegyházáról indult modern metal/hardcore zenekar a Stubborn, hogy feloszlik a zenekar, ebben a formában nem folytatják tovább. A rajongóikat rendesen meglepte ez a fordulat, hiszen májusban még egy új négy dalos EP-t hoztak ki 'Vortex' címmel, a címadóhoz pedig egy klipet is forgattak. Május végén az Instantban megtartották a lemezbemutató koncertjüket, majd másnap felléptek a Fishing on Orfű fesztiválon. Aztán egy hónap csend következett, amit a feloszlásukról szóló hírrel törtek meg.Azért még egy búcsúkoncertet terveznek a srácok, hogy méltóképpen zárják le a  zenekar 15 éves történetét.

A Stubborn közleménye a feloszlás kapcsán:

"Sziasztok!

Közölnünk kell Veletek a hírt, hogy a Stubborn feloszlik. Árpi úgy érzi, hogy már nem tud annyi energiát beletenni a bandába, amennyit az megérdemel és úgy, olyan lendülettel tudjon működni, ahogy azt az évek során megszokhattátok tőlünk. Mivel a zenekarunk mindig is a barátságunkon alapult, mérlegelve a helyzetet arra a döntésre jutottunk, hogy így ebben a formában nem folytatjuk tovább és lezárul 15 év után ez a korszak.

Minden közhely nélkül mondhatjuk, hogy elképesztően hálásak vagyunk mindenkinek, aki bármilyen módon segített minket az évek alatt mind - szervezéssel, barátsággal, merch vásárlással vagy azzal, hogy ott volt a koncerteken.

Tényleg nem tudjuk megköszönni azt a rengeteg élményt és barátságot, amit a évek alatt kaptunk. Járhattunk 13 országban, adhattunk rengeteg koncertet és az egyik legdurvább, hogy megszámlálhatatlan ember döntött úgy, hogy egy életre a bőrén hordja velünk együtt a zenekar logóját. Nagyon nagy dolog ez nekünk, hogy kerekegyházi srácokként idáig eljuthattunk.

Egy Stubbornhoz méltó búcsúbuli lesz majd, amin megemlékezünk a zenekar különböző korszakairól. Ez jelenleg is szervezés alatt áll, amint meglesz a dátum és minden infó, jelezni fogjuk itt és reméljük, hogy találkozunk majd ezen az estén. Nagyon köszönünk mindent, szomorkodásra semmi ok, változik az élet.

Ha érzitek osszátok meg velünk a kedvenc képeteket, élményeiteket, bármit itt kommentben.

Legjobbak vagytok, mi pedig hálásak, hogy vagytok nekünk!

 S T U B B O R N"

Stubborn - Vortex

Stubborn Online:

https://stubbornband.com/

https://www.facebook.com/stubbornbandhu

https://www.instagram.com/stubbornband/

http://stubbornband.bandcamp.com/

https://stubborn.bigcartel.com/

 

Kapcsolódó cikkek