Roses of Thieves - Megjelent a modern, ultradallamos metalt EDM, kocsmapunk és folk elemekkel társító zenekar debütáló albuma!

'Gateway To Utopia' címmel megjelent a fővárosi Roses Of Thieves bemutatkozó nagylemeze. A tavaly ősszel startolt formáció albumára dinamikus női énekkel előadott, EDM, ír kocsmapunk és folk metal elemekkel megspékelt modern, ultradallamos metal került 10 tételben. Ha odavagy az Amaranthe-ért, és hatalmasat szoktál bulizni az Alestorm koncerteken, akkor akár új kedvencet is avathatsz! A felvétel, a keverés és a master Simon István és Kökényes Dániel közös munkája. Az album megjelenéséhez időzítve a Blunderbuss és a Perilous Journey után a 'The Viceroy' című dal és a hozzá készített szöveges videó is felkerült a YouTube-ra. A csapat pedig holnap már színpadra is lép a Skóciából indult kalóz metalos Alestorm vendégeként a németországi Jena-ban az F-Haus-ban, de vasárnap is fellépnek Bodor Mátéék előtt a lengyelországi Poznań-ban a Tama-ban.

A CD a MediaMarkt üzletekben, a jobb lemezboltokban, és a zenekar koncertjein érhető el, de természetesen a kiadói shopból is rendelhető: https://shop.hmusic.hu/eloado/roses-of-thieves

Roses of Thieves - Gateway To Utopia az online streaming szolgáltatóknál:

https://rosesofthieves.bfan.link/gateway-to-utopia

Roses of Thieves - The Viceroy

Hristov-Todorov Dominiknak a zenekar harmonikásának az ajánlója:

“Remélem, hogy az album hallgatása közben mindenki meg tudja kicsit állítani az időt, és a saját gondolataiban elmerengeni, vagy akár tombolni, sírni, nevetni, örülni, hiszen ezek az emóciók ihlették a korongra került dalokat, magát az egész nagylemezt. Próbáltuk a dalszövegeket kicsit inspiratív kontextusban megírni, reméljük mindenki meg fogja találni a dalokban a saját motivációját. A megszólalást tekintve egy modern hangzású anyagot akartunk összehozni, valamint igyekeztünk minél merészebb és érdekesebb dolgokkal még színesebbé tenni a csapat imidzsét.”

Roses of Thieves - Blunderbuss

Roses of Thieves - Perilous Journey

Roses of Thieves - Gateway To Utopia

01. Perilous Journey 

02. Seize The Sky 

03. Blunderbuss 

04. Be The Captain 

05. Can't Look Back 

06. Militant 

07. The Viceroy 

08. Once Upon A Time 

09. The Liberation 

10. Getting Old

 

A Roses of Thieves tagsága: 

Ruppert-Jáger Kinga - ének

Bárdos Tamás - hegedű

Togyeriska Imre - ütős hangszerek

Kovács Miklós - gitár

Sütöri Patrik - basszusgitár

Hristov-Todorov Dominik - harmonika

 

Roses of Thieves online: 

https://www.facebook.com/rosesofthieves

 

Kapcsolódó cikkek