Mhorai - A 'Raging Depth' dalához készített videoklipet a mezőkövesdi modern deathcore zenekar!

Ezen a héten hozta ki legújabb videoklipjét a mezőkövesdi modern deathcore zenekar, a Mhorai. A srácok ezúttal a május végén megjelent második nagylemezük, a 'Waters' második dalához a 'Raging Depth'-hez forgattak kisfilmet. A koreográfia és a performansz Csóti Anna munkája. Konter Samu a Heedless Elegance-ből pedig vendégvokálozott a dalban. A zenekart élőben legközelebb október 22-én Mezőkövesden lehet elcsípni a Boomerangban, ahol a Monastery és a Komodo társaságában lépnek majd fel. A fővárosban pedig majd december 2-án játszanak a Supersonic - Blue Hell & KVLT-ban, ahol a az osztrák-amerikai technikás death metal Spire of Lazarus és a hazai alternatív death metal Killermia zenekarokkal osztják majd meg a színpadot.

MHORAI - Raging Depth ft. Samu Konter

Floszmann Gergő a Mhorai énekese a 'Raging Depth' dalról és klipről:

"A Raging Depth születése érdekes folyamat, pláne azt tekintve, hogy talán ez a dal foglalja össze legjobban a Waters albumot. Igaz ez mind a hangulatára, mind a felsorakoztatott zenei elemekre, mind a mondanivalójára.

Korábban sosem volt olyan, hogy egy természeti erőről, egy személytelen jelenségről írjak dalszöveget, így ez egy elég új feladat volt, viszont próbáltam ezúttal is egy sztorit és karaktert felépíteni, mielőtt munkához láttam. A végeredmény annyira megfogott minket, hogy eldöntöttük, a csodás Konter Samut hívjuk el felvenni a dal csúcspontjának versszakát. Nagy örömünkre igent mondott a felkérésre és a fele Heedless Elegance-t röviden vendégül láttuk a szülővárosunkban, Mezőkövesden.

A videoklip hónapokkal később született, de a táncos koncepció már jóval a felvétel előtt megvolt nekünk. Hosszas kutatás után Csóti Anna táncművész is igent mondott és megkezdtük a közös munkát. Végig vérprofi volt és hozta azt, amit meg szerettünk volna jeleníteni a képernyőn, így nagyon gördülékenyen ment a közös munka, ahhoz képest mennyire új kihívás volt ez neki is, nekünk is. Bár nem egy megszokott megoldás, nem egy megszokott képi világ, elégedettek vagyunk a végeredménnyel és szerintünk prímán kiegészítik a képek a dalt."

MHORAI - 52

Mhorai Online:

https://www.facebook.com/mhoraimetal

https://www.instagram.com/mhorai_offi...

https://mhorai.bandcamp.com

MHORAI - Ephemerida

Kapcsolódó cikkek