Krampüs - Szeptemberben érkezik a veszprémi death metal/grindcore zenekar harmadik albuma, itt az első felvezető dal: 'Zombified'

Szeptemberben érkezik a veszprémi death metal/grindcore zenekar, a Krampüs harmadik nagylemeze 'Retarded Spawn' címmel. Az ősz elején érkező új anyagról már ki is jött az első itt az első felvezető dal, a 'Zombified'. Tavaly nyáron Takács Bálint énekes és Kiss Norbert dobos elhagyták a zenekart, így vendégzenészekkel oldották meg a felvételeket, a mikrofon mögé a a Gutted-ból is ismert Hajnali Sándor állt, míg a dobok mögé Tóth 'Nagaarum' Gábor ült be, míg Sanyi az elkövetkezendő időszak koncertjeit is bevállalta, addig a Gábor csak a lemezfelvételben segédkezett. Ezért aztán a zenekar nagy erőkkel keresi új állandó dobosát, hogy koncertképes legyen.

Krampüs - Zombified

Krampüs az új lemez körüli aktualitásokról:

"Szeptemberben jön a harmadik Krampüs album 'Retarded Spawn' címmel! Ez itt a Zombified című nóta, hallgassátok, reméljük tetszeni fog. A lemez a fix tagok mellett vendégzenészekkel készült, az énekesi posztot Hajnali Sándor tölti be, akit a Gutted-ból és sok más zenekarból ismerhettek és a jövőbeli koncerteket is elvállalta, ami külön öröm számunkra! A doboknál Tóth 'Nagaarum' Gábort hallhatjátok, akit szintén rengeteg különféle projektből ismerhettek, ő viszont csak a lemezkészítést vállalta be. Hatalmas köszönet nekik érte! Éppen ezért sürgősen dobost keresünk, hogy a koncertezést is meg tudjuk kezdeni!"

 

Krampüs Online:

https://www.facebook.com/krampusgrind

https://krampusgrind.bandcamp.com/album/graveyard-blowjob

 

Kapcsolódó cikkek