Kint a Bárány - Vendégénekesekkel jelent meg a zalaszentgróti modern metal zenekar debütáló EP-je, a 'Közös'!

Megjelent a zalaszentgróti modern metal zenekar, a Kint a Bárány vendég énekesekkel készül bemutatkozó EP-je, a 'Közös'. A lemez digipack CD, és Kártya Pendrive formátumokban is elérhető, valamint felkerült a zenekar Youtube oldalára és rövidesen a fent lesz a Spotifyon is. A megjelenéssel egy időben kijött a zenekar Persoczki 'Perso' Gábor (ex-Cadaveres De Tortugas, ex-ManGod.Inc, Perso) közreműködésével készült 'Gyúljon Fény' című dalának a videóklipje is, amit Baráth Zoltán készített és Gelencsér Ákos vágott meg. AZ EP hat dalt tartalmaz és Person kívül Vörös András (Ordog, Diabolus in Musica), Bokodi Bálint (Thy Catafalque, Diabolus in Musica), Kovács Marcell (Gamma Baby, Unforseen), Dudás Gábor (Reason, Thy Catafalque) valamint Pál Zsanett énekel egy-egy szerzeményben. A dalszövegeket pedig a zenekar barátja Máté P. Gábor írta. A felvételek Bánházi Gábor segítségével, a Zengőkert Stúdióban készültek. A lemez felvétele után a zenekar megtalálta állandó énekesét Horváth Ádám személyében. Ennek köszönhetően beindult a koncertezés is. Elsőként április 5-én Dunaújvárosban a Kaptárban lehet majd elcsípni őket a post grunge metal Dead Gray társaságában.

Kint a Barany - Gyúljon Fény (Feat - Persoczki Gábor "Perso")

Kint a bárány – Közös Digipack CD rendelés:

https://metal.hu/shop/termek/kint-a-barany-kozos-cd-digipack/

Perso a 'Gyúljon Fény' dalról: 

"Kb. másfél-két éve kerestek meg a fiúk, pontosabban először Mazsi dobta fel az ötletet, majd Balázzsal egyeztetve született meg ez a dal. Nagyon jólesett, hogy gondoltak rám, eltűnt személyre. Régen sokat játszottunk (és jókat buliztunk) együtt, úgyhogy abszolút nyitott voltam a projektre. Bár ezer éve nem metalkodtam és hát kissé be is vagyok rozsdásodva, azért igyekeztem odatenni magam. A szöveg adott volt, illetve kaptam iránymutatást a dallamot illetően is, amitől nyilván eltértem valamennyire, de azért igyekeztem hű maradni az eredeti elképzeléshez. A felvétel ha jól emlékszem 2022 augusztusában készült, úgyhogy izgalmas volt most újra meghallgatni! Nekem egy kicsit Floodgate-es a fíling amúgy, ami jó! Még egyszer köszönöm a felkérést és hajrá!"

Kint a bárány, Dead Gray 2024. április 05. Dunaújváros Kaptár Music Pub Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/729318179296815

Monastery, Kint a bárány 2024. április 20. Hatvan Retro Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/356564820572525

Catatonic Night Festival Monastery, Devoid, Dying Wish, Kint a bárány, The Unknown Disorder 2024. május 10. Győr A beton Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/3648147015398745

Monastery, Omega Diatribe, Spitfire, Kint a bárány 2024. május 25. Sopron Hangár Music Garden Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/386145303845335

Kint a Bárány feat. Vörös András - Cirkusz minden éjjel

A Kint a bárány jelenlegi tagsága: 

Simon Balázs - gitár

Varga Krisztián - gitár

Farkas Gábor - basszusgitár

Horváth Norbert - dob

Horváth Ádám - ének

Kint a Bárány feat. Bokodi Bálint - Jó Trükk

Kint a bárány online:

https://www.facebook.com/profile.php?id=100064206307202

https://www.youtube.com/@kintabaranyofficial2358

Kint a Bárány feat. Kovács Márton - Kis Gömböcként Élni

Kint a Bárány feat. Kovács Márton - Ördögöm Az Istenem

Kint a Bárány feat. Dudás Gábor/Pál Zsanett - Szép Emlék

Kapcsolódó cikkek