Karin Ann - Grammy-díjas producerrel dolgozott friss dalán a régió friss pop/rock csillaga!

A szlovák pop/rock sztár, Karin Ann, néhány hónap után, egy keserédes pop dallal tér vissza, amelyet egy stop-motion videóval fűszerezett, ezzel bizonyítva, hogy idén is érdemes lesz rá odafigyelni. A fiatal énekesnő rövid idő alatt ért el számos nemzetközi sikert, most Martin Terefe, Grammy-díjas producerrel dolgozott újra együtt.

Fotó: Sara Shots

Karin Ann - bittersweet heartbreak

Karin Ann még mindig nagyon fiatal, de egyedi pop/rock zenéjével máris számtalan globális sikert tudhat magáénak az elmúlt két évben. Klipjeit több millióan nézték meg eddig, és olyan témákkal foglalkozott, mint a mentális egészség, a nemi esélyegyenlőség, de feszegetett párkapcsolati kérdéseket is. Eddig olyan komoly médiumok figyeltek fel rá és beszéltek róla elismerően, mint a The New York Times, a BBC Radio 1, a Vanity Fair, a Vogue, az Elle, vagy az MTV, tavaly nyáron pedig nagyszabású turnéban vett részt, hiszen több városban is ő nyitott az Imagine Dragons, Yungblud, valamint a My Chemical Romance előtt is.

Karin a zenei sikerei mellett az elmúlt időszakban a Kelet-Európai Z-generáció és a LGBTQ közösség egyik idolja lett, aki mindig kiáll a kisebbségi jogokért. 2021-ben például a prágai Amnesty International szervezetet támogatta a bevételeinek komoly részével. Jack Saunders, a BBC neves műsorvezetője pedig kiemelte, hogy érdemes odafigyelni, hiszen egy igazi rocksztár van születőben. Néhány hónapja bekerült a Spotify Glow és a Spotify Equal programjaiba is, ezzel egyidőben a Times Square óriás kivetítőjére.

Karin Ann friss szerzeménye egy érzelmes alternatív pop dal, amelyhez egy stop-motion technikával készült animációs videó készült, ahol kézzel írott levelek kerülnek egy sejtelmes ’Olivia’ feliratú borítékba.

Ez a dal egy kapcsolat végéről szól, ahol realizálod, hogy mindkét fél számára jobb így. Természetesen hiányzik neked az ember, a vele töltött szép pillanatok, de a szíved mélyén tudod, hogy, ha folytatódna, az mindkét fél számára rossz lenne, ez egy picit keserédes érzés” - mondta a szlovák énekesnő, aki ezúttal is a Grammy-díjas Martin Terefevel dolgozott együtt.

A fiatal előadó számos dalon dolgozik jelenleg is, így elképzelhető, hogy már idén megjelenik a következő nagylemeze.

Karin Ann online:

Instagram: https://instagram.com/itskarinann

Facebook: https://www.facebook.com/itskarinann

Tik Tok: https://www.tiktok.com/@itskarinann

Spotify: https://open.spotify.com/artist/7t7hX...

Apple Music: https://music.apple.com/us/artist/kar...

Official site: https://karin-ann.com/

 

Kapcsolódó cikkek