Junkies - Vasárnap lement az M2 Petőfi TV-n az új akusztik felvétel, szombaton pedig szülinapi koncert!

A szokásosnál is mozgalmasabb az élet a hazai punk rock veterán Junkies zenekar életében. Még nincs egy hónapja sem, hogy megjelent a vadonatúj albumuk, a 'Vészharang'. A hétvégén pedig, előbb szombaton este a Petőfi Rádióban, majd vasárnap az M2 Petőfi TV-n is műsorra került a srácok új akusztik felvétele, amit az A38 hajón rögzítettek. A képes anyag a TV Youtube csatornáján már bármikor visszanézhető. Most szombaton, azaz június 15-én pedig jön a szülinapi koncert, a Junkies 30/Szekeres 50 a Barba Negrában.

Akusztik – Junkies (Akusztik – M2 Petőfi TV)

Május 17-én érkezett 'Vészharang' címmel a zenekar új albuma. A CD egy 32 oldalas exkluzív interjúkat (Junkies, Aurora, Exodikon, Rock ‘n’ Roll Monkey, Salvus, This Calling), két posztert, és egy Dalról-dalra című személyes ajánlót tartalmazó tematikus H-Music magazinnal együtt jelent meg. A kiadvány mellé ajándék korongként a Rock ‘n’ Roll Monkey bemutatkozó lemeze is bekerült. Az album megjelenése után a 2. helyen nyitott a Mahasz TOP 40-es listán, a következő héten pedig a 3. helyet érte el.

A CD+magazin kombó elérhető a Relay és InMedio újságosoknál, illetve az Auchan áruházakban, valamint a MediaMarkt üzletekben, a lemezboltokban, és a zenekar koncertjein. De természetesen a kiadói shopból is rendelhető további Junkies termékek mellett: https://junkies.hmusic.hu/

Most szombaton, azaz június 15-én pedig közös szülinapi koncertre kerül sor, ahol a zenekar 30., valamit a frontember Szekeres Andris 50. születésnapját ünneplik majd meg a Barba Negrában.

Junkies 30/Szekeres 50, Aurora, Rock 'n' Roll Monkey (ex-Jack Daniels) Budapest Barba Negra 2024. június 15. Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/379666374847592

A Junkies jelenlegi tagsága: 

Szekeres András - ének

Barbaró Attila - gitár, vokál

Gravel Shores - basszusgitár, vokál

Keresztes Viktor - dob

 

Junkies az online felületeken: 

https://songwhip.com/junkies

 

Junkies online: 

https://www.facebook.com/Junkiesmusic

https://www.instagram.com/junkies_zenekar/

https://junkies.hmusic.hu/

Kapcsolódó cikkek