Fuck Bad Things - Új EP-vel és klippel ünnepli 5. születésnapját a fővárosi punkhardcore zenekar!

Kétéves hallgatás után új anyaggal jelentkezik a budapesti punkhardcore zenekar, a Fuck Bad Things. A minden eddiginél súlyosabb, rövid és tömör számokat tartalmazó anyag, az 'Újra meg újra ' EP az isztambuli Mevzu Records gondozásában jelenik meg.

Fuck Bad Things - Grimaszok

Fuck Bad Things - Újra meg újra EP a Bandcampen:

https://mevzurecords.bandcamp.com/album/jra-meg-jra-mr109

A két év csönd nem jelent két év tétlenséget. A hazai fellépések és a külföldi turnék összekovácsolták a társaságot és az első lemezhez képest sokkal koherensebb, zeneileg és mondanivalóban is egységesebb eredményt hoztak. Az EP-n négy dal található, amelyhez elsősorban hazai kiadót keresett a banda, ám végül számításaikat nemzetközi terepen találták meg.

A Ray /Drunktank (NL)/ ajánlására felvették a kapcsolatot az isztambuli Mevzu Recordssal, akik brutális lendülettel bólintottak rá egy kazetta kiadására, amelyből 25 példányt küldenek a zenekarnak, amelyet a rajongók közvetlenül tőlük szerezhetnek be. A dalok tekernek rendesen, az ösztönös düh lüktetése alá Kiss Norbert (Kozmosz) szolgáltatja a dallamokat.

„Viszonylag hamar sikerült összerakni a 4 új dalt, hiszen, köszönhetően az itthoni közhangulatnak, akadt inspirációnk bőven. A szövegeink mindig olyan témákkal foglalkoztak, amelyek zavartak minket, ez most sincs másképp. Foglalkozunk az élet kilátástalanságával, küldünk egy szerelmeslevelet a szexuális zaklatóknak, szembeállítjuk a külvilágnak mutatott énképet a belső vívódással. Nem egy vidám zene. De ez nem is egy vidám világ.” – mondta el Jóri Feri, a zenekar alapító-frontembere.

Fuck Bad Things - Újra meg újra EP

01. Nincs megállás

02. Grimaszok

03. Nyugodjál meg

04. Féreg

 

A Fuck Bad Things tagsága

Dávid - dob

Greg - basszusgitár

Yogi - gitár

Norbi - gitár

Jóri - ének

 

Fuck Bad Things Online:

https://www.facebook.com/fckbadthings/

https://www.facebook.com/groups/845043956622066?hoisted_section_header_type=recently_seen&multi_permalinks=997095538083573

https://mevzurecords.bandcamp.com/album/jra-meg-jra-mr109

 

Kapcsolódó cikkek