Dirty Dawn - Új klippel jelentkezett a pécsi punk rock zenekar: 'F.O.U.R.'

Új klippel jelentkezett a pécsi punk rock zenekar a Dirty Dawn. Kacsáék a tavaly megjelent 'Putting Out The Fire Of Purgatory' EP-jük nyitódalához a 'F.O.U.R.'-hoz készítettek képes anyagot. Aki pedig élőben is ugrálna egyet a srácokkal, az legközelebb ezt Esztergomban június 1-én a HardCore est a Kaleidoszkóp Házban elnevezésű eseményen teheti ezt meg, ahol a pécsi punkokon kívül fellép még a No man is without fear, a CYD, a Fck Bad Things, az AZE N̈ és a Backtothestreet is. De ott lesz a Dirty Dawn az idei Toxic Weekend szombati zárónapján is a But-Whole stage-en délután 4 órás kezdéssel. 

DIRTY DAWN - F.O.U.R. 

Dirty Dawn a klipforgatásról:

„Gyakorlatilag véletlenül találtunk egy üvegházra, ami épp tele volt virágzó citromfákkal, és eldöntöttük, hogy mennyire menőn nézne már ki itt egy klip. Közben, mivel az előző klipünk abból állt, hogy egy kiállításon, egy galériában zenélünk, most pedig egy üvegházban, így azonnal koncepcióvá formálódott a dolog, hogy ezentúl a többi mozgókép is valami nagyon elcseszett helyszínen fog készülni."

...a dalválasztásról:

"A dalválasztás viszont más tészta volt. egy-két évvel korábban íródott a F.O.U.R., már akkor is rohadtul elegünk volt azzal, ami ebben az országban folyik, főleg azokkal, akik azokban a bizonyos bársonyszékekben ücsörögnek. Az emberek elkeseredettségével, az állandó vicsorgással, a megosztottsággal és azzal, hogy nettó hülyének vagyunk nézve (meg persze a végtelen más dologgal…). 

Az egész dal, sőt maga a lemez is arról szól, hogy baromira nagy szükség lenne a változásra, és az újrakezdésre, meg persze arról, hogy b…ssza meg a hatalom magát, miközben tönkreteszi a teljes társadalmunkat.

Az elmúlt hetek és hónapok történései alapján pedig nehéz lenne nem vibe-olni a refrénnel:

It’s time to replace you, Another world has come, its over like you”"

Dirty Dawn az online streaming szolgáltatóknál: 

https://linktr.ee/dirtydawnband

Dirty Dawn online:

https://www.facebook.com/dirtydawnband

https://www.instagram.com/dirtydawnband/

 

Kapcsolódó cikkek