Bypass of Anger - 'Várok rád' címmel megjelent a debreceni groove metal zenekar harmadik EP-je!

'Várok rád' címmel megjelent a debreceni groove metal zenekar, a Bypass of Anger harmadik EP-je. A 2020-as 'Pokol az édenből' és a 2021-es 'Fordított valóság' után az idei anyagot már trió felállásban hozta ki a zenekar a tavalyi távozások után. A háromdalos EP-t ismét a debreceni Mmp stúdióban vették fel Szilágyi István és Czifra Sándor(Moszi) irányításával. Élőben legközelebb a srácokkal október 13-án Hajdúszoboszlón a Rock Cafe-ban lehet majd találkozni, ahol a Taboo vendégei lesznek.

Bypass of Anger – Körhinta

Tamás Tibor a zenekar gitárosa az új EP-ről és az elmúlt időszak történéseiről:

"2020-as Pokol az édenből és 2021-es Fordított valóság után megjelent a Várok rád című három számos kislemezünk. A covid lezárások feloldása után bele álltunk a koncertezésbe és 2022-23-as évben eddig több mint 40 koncertet nyomtunk szerte az országban és az országhatárokon túl is. Mindeközben a zenekar tagsága megfogyatkozott öttagú ból három tagúvá változott.

Így a jelenlegi felállás:

- Lakatos János- Basszusgitár/ ének

- Sólyom Zoltán- Dob

- Tamás Tibor-Gitár/ vokál

A bulik között volt annyi időnk,hogy írjunk új dalokat és idén Júniusban rögzítettük is. Ennek gyümölcse a "Várok rád". A felvételek az Mmp stúdióban készültek Debrecenben Szilágyi István és Czifra Sándor(Moszi) vezényletével.

Az anyag elérhető az összes zenei streaming szolgáltatónál."

Bypass of Anger – Legyen Tiéd

Bypass of Anger Online:

Facebook: https://www.facebook.com/bypassofanger/

Spotify: https://open.spotify.com/album/4K4s2Nb90cMRRGoc8lm4TC?si=E0LQ7sh1R3m0_x14v_RaSA

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCfa-Zp-u1rHt__eUf19hRFA

Bypass of Anger – Várok rád

Kapcsolódó cikkek