Burning Sun - Megjelent a nemzetközi tagokkal kiegészül új hazai power metal projekt debütáló albuma!

Burning Sun néven új hazai power metal projekt indult, melyet nemzetközi tagokkal kiegészülve, Papi Zoltán hívott létre. A csapatot elsősorban Zoltán és Pancho Ireland (Merciless Law) alkotja, ám a közeműködők listáján olyan ismertebb underground zenészek is felbukkannak, mint Alessio Perardi (Airborn) vagy Cederick Forsberg (Blazon Stone). A Wake of Ashes címmel elkeresztelt, gyors tempójú bemutatkozó albummal a Burning Sun a '90-es évek power metalja előtt igyekszik tisztelegni a dalokkal és a megszólalással egyaránt.

Burning Sun - Emaly

A fantasy világba kalauzoló lemezen a Helloween, Grave Digger és az Iron Savior nyomdokain íródott szerzemények váltják egymást, melyeknek központi szereplője Zoli World of Warcraft karaktere, Emaly. A látványos borítóval felvértezett albumot az amerikai Stormspell Records CD-n, illetve a hazai Burning Sun Records kazettán is kiadta. A fentieken túl a Wake of Ashes megtalálható minden digitális zeneszolgáltató kínálatában.

A Burning Sun a 'Wake of Ashes' című debütáló album a megjelenéséről:

"Örömünkre szolgál bejelenteni, hogy végre megjelent a Burning Sun bemutatkozó albuma, a Wake of Ashes!

A kirobbanó erővel megszólaló, 8 dalos power metal album sebességben, dallamokban és riffekben biztosan nem szenved hiányt. Noha a szerzemények nem állnak össze egész történetté, a szövegeket az alapító World of Warcraft karaktere, Emaly ihlette, így a fantasy metal szerelmesei egészen biztosan jól fognak szórakozni.

Ha szereted a 90-es évek power metalját, amit olyanok nagyok ihlettek, mint a Helloween, Grave Digger, Iron Savior és a Hammerfall, akkor itt a helyed!

Ezekben a dalokban gyors riffeket és dallamokat hallhatsz:

Burning Sun - Wake Of Ashes

1. Emaly

2. Bend the World

3. Way of the Paladin

4. Hundred Lions

5. Templar's Verdict

6. Golden Wings

7. Darkfang Keep

8. Under the Burning Sun

 

Hallgasd meg ezt a dalt! https://youtu.be/kTQiGByAzsw

Beszereznéd CD-n, vagy kazettán? Írj a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre! 

Digitálisan hallgatnád? Keresd a Spotify, Bandcamp, Deezer, YouTube Music, stb. kínálatában!

A Wake of Ashes minden digitalis platformon fellelhető!"

 

Burning Sun Online:

https://www.facebook.com/burningsunpower

https://stormspell.bandcamp.com/album/wake-of-ashes

https://www.youtube.com/watch?v=t3K90YtOKYU&list=OLAK5uy_kw3x3w3bH2T_2wKcnghHnMGH7As_1OlIw

https://open.spotify.com/album/5OPIz01AcXpj1ttO3sf73B?si=BBH0w9yNT9WJc-QpvTd99g

https://www.amazon.de/-/en/dp/B0CBW4RRBN/ref=sr_1_6?crid=2AMJ9EY3SSVIC&keywords=wake+of+ashes&qid=1690790655&sprefix=wake+of+ashes%2Caps%2C100&sr=8-6

 

Kapcsolódó cikkek