AWS - Egy újabb klipesített dallal ismerkedhetünk meg a májusban érkező albumról: 'Nincs árnyék'

'Innen Szép Nyerni' címmel május 10-én jelenik meg az AWS ötödik nagylemeze, ami az első lesz ebben a felállásban. Eddig már négy dalt ismerhettünk meg a 12 friss szerzemény közül. Az 'Odaát', a '2359', a 'Ketten Képzeletben' és a 'Fények Nélkül' után megérkezett a 'Nincs Árnyék is, amihez az előzőhöz hasonlóan Tokay Péterrel forgatott klipet a zenekar. A szemfülesek már kiszúrhatták, hogy a két hete megjelent 'Fények nélkül' című dalnak érkezhet folytatása, hiszen az első klipben több erre utaló jelet is elrejtett a zenekar, Brucker Bence gitáros pedig egy nemrégiben adott interjúban azt is elárulta, hogy az AWS tavaszi “Fények nélkül nincs árnyék” turnéjának neve is az első két kislemez címéből áll össze.

Fotó: Bodnár Dávid

AWS - Nincs Árnyék 

Digitális linkek a dalhoz: https://aws.bfan.link/nincs-arnyek

“Mindig is szerettünk kísérletezni, zeneileg és vizuálisan is kipróbálni olyan eszközöket, amelyeket itthon még nem, vagy csak nagyon kevesen mertek használni. Ez a zenekar történetének huszonkettedik videóklipje, így szerettünk volna a lehetőségekhez képest a legjobban elrugaszkodni az eddig csinált dolgainktól és valami merőben mást kipróbálni. A Pixelfilm stábjára és Tokay Petire - akiről büszkén mondhatom, hogy az évek alatt, rendezőből barátunkká lett - eddig is mindig számíthattunk, ha egy látszólag lehetetlennek tűnő határidő alatt kell valami teljesen új dolgot megvalósítani, és ezért nem győzünk elég hálásak lenni nekik. “ - mondta el Brucker Bence gitáros

AWS - Fények nélkül

Digitális linkek a dalhoz: https://bfan.link/fenyek-nelkul

Egy éve, hogy 'Odaát' címmel megjelent az AWS visszatérő dala, bemutatkozott a zenekar új énekese Stefán Tamás, és az elmúlt évek szomorú történéseit megtörve egy új időszámítás kezdődhetett a zenekar életében. Az új felállás első, ‘Együtt lépjünk a valóságba’ névre keresztelt turnéján rendre teltház fogadta a vidéki klubokban a zenekart, a Budapest Parkos EP bemutatójukra több ezren voltak kíváncsiak, nyáron pedig visszatértek a fesztiválok nagyszínpadaira is.

AWS - Odaát

Az AWS márciusban vidéki turnéra indult, láthatjuk őket még Székesfehérvár, Veszprém, Szeged, Győr színpadain, majd május 25-én a Budapest Parkban koronázzák meg a turnét az “INNEN SZÉP NYERNI” lemezbemutató koncertjükkel.

2024.03.16. Székesfehérvár / FEZEN

2024.03.22. Veszprém / Expresszó

2024.03.23. Szeged / IH

2024.04.20. Győr / Bridge

 

2024.05.25. Budapest / Budapest Park 

https://www.facebook.com/events/763038059046637

https://www.budapestpark.hu/events/aws-20240525

AWS - 2359 

AWS fizikai termék rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/aws

AWS - Ketten képzeletben 

Az AWS jelenlegi felállása:

Brucker Bence - gitár

Kökényes Dániel - gitár

Schiszler Soma - basszusgitár

Stefán Tamás - ének

Veress Áron - dob

 

AWS online:

https://www.facebook.com/awszenekar

https://www.instagram.com/awsofficial

https://www.tiktok.com/@aws_zenekar

https://www.awsofficial.com/

Kapcsolódó cikkek