Auraleak - Dal és klip premier: 'Comet'

'Comet' címmel egy újabb dalt mutatott be készülő nagylemezéről - ezúttal a hozzá készített videoklippel - a djentes elemekkel megtűzdelt prog / modern metalt toló fővárosi Auraleak. A kisfilmet a csapat énekese, Gerő András rendezte.

Fotó: Erik Vadas

AURALEAK - COMET

A zenekar a dalról:

“Ez az első videó, mely már konkrét tartalommal szolgál az általunk képviselt univerzumról. Bemutatjuk vele az első karakterünket Dor személyében, aki az új világok keresése közben (lásd az ‘In Motion’ videoklipjét) több síkon való létezésre kárhozott. A refrén sorai (‘we all have dreamed another version of this play’), meg valójában maga az egész szövegkontextus lesarkítva arra reflektál, hogy milyen, amikor eljátszadozunk a gondolattal, hogy bizonyos szituációk, élethelyzetek bárcsak máshogy alakultak volna, és vizuálisan magunk elé vetülnek ezen jelenetek olykor végtelen permutációi.” 

A bandával legközelebb december elsején, az Akváriumban lehet találkozni, ahol az Ørdøg, és a Nagyúr társaságában állnak színpadra, majd másnap Szombathelyen a Végállomás Klubban az egyik partner szintén az Ørdøg lesz, míg a másik a S.N.O.T. 

Akvárium Klub Facebook eseményoldal:

https://www.facebook.com/events/889056125907362

Végállomás Klub Facebook esemény:

https://www.facebook.com/events/336488575988375

AURALEAK - INDIGO

Az Auraleak tagsága:

Gerő András - ének

Söptei Balázs - gitár

Farkas Bálint - baszusgitár

Szőllősi Dorottya - dob

AURALEAK - BOOLEAN HEART

Auraleak Online:

https://www.facebook.com/auraleak

https://www.instagram.com/auraleakband/

https://www.tiktok.com/@auraleakband

AURALEAK - IN MOTION

Kapcsolódó cikkek