Apey And The Pea - A júliusban érkező bemutatkozó lemezhez itt az első klip!
Írta: Slayer   
2013. június 09. vasárnap, 17:06

Június 13-tól lesz meghallgatható a soundcloudon, majd július 19-től már letölthető, de CD-n is kijön a stoner, doom, grunge egyveleget játszó budapesti Apey And The Pea első nagylemeze, a Devil's Nectar! Azoban már elkészült az első klip a Judas című dalra, ami már meg is nézhető alább! A zenekar egy durva, kemény lemezt ígér, ahol kidomborodnak a Down, a Black Sabbath, a Pantera és a Slayer hatásaik. A lemezt élőben zúzták fel az R33 stúdióban.

APEY AND THE PEA - Devil's Nectar (06/13 - AATP)

01. Nazareth

02. The Rite

03. Nay

04. The Four Horsemen

05. Hashman Blues

06. Devil's Nectar

07. Judas

08. Bullet The Red Piker

09. The Upperhand

A zenekar felállása az alábbi:

Apey azaz Áron Andris (Neck Sprain, Ex Remembering The Steel ) - énekes/gitáros

Makai László (The Last Charge, Ex Remembering The Steel, Ex Superbutt ) - dobos

Prepelicza Zoli (Wrong Side Of The Wall, Ex Remembering The Steel, Ex Superbutt ) - Bőgős

 

 Apey így beszélt a Judas dalról:

"Nehéz verbálisan elmondani, a mostani bandák már nem mernek nagyon ilyen riffeket írni, legalábbis nem nagyon hallomÉn ezt másképp gondolom, a Judas számomra gyakorlatilag 8 perc tömör gyönyörű-gyötrelem és terror, amire ezen felül rátetőzik az 1922-es Haxan című film hangulata, amit kifejezetten ehhez a számhoz tartogattam már évek óta.

A szám gyakorlatilag tovább viszi az egyik védjegyünket amit még az EP-n kezdtünk el először (Black Lamb), ez gyakorlatilag maga a pofátlanság határait feszegető kérdés, hogy mégis meddig lehet bonyolítani és tovább vinni egy 3 hangból álló A Sabbath riffet. Ami gitáron 0-6-tal kezdődik, az egyrészt engem megvett, másrészt az kurva élet, hogy nem lesz rajta a plébános ipodján..."

www.facebook.com/apeyandthepea

Apey&the Pea - Judas

 

 

 

 

 
topmenu