The Trousers - Megjelent a budapesti csapat új lemeze Freakbeat címmel!
Írta: Slayer   
2013. május 09. csütörtök, 17:48

Freakbeat címmel április közepén jelent meg a budapesti The Trousers új nagylemeze, amely itt meg is hallgatható. A kiadványon nem kisebb név szerepelt vendégként, mint Nicke Andersson ( Az Entombed volt dobosa, The Hellacopters volt gitáros /énekese, aki ma már az Imperial State Electric Gitáros/ énekese, aki egy szólóval járult hozzá a lemezhez. A csapat ügyes bajos dolgait ezentúl egy svéd menedzsment fogja intézni.

A Kőváry Zoltán által vezetett csapat a lemezt Budapesten az Artist Factoryben vette fel, Cs. Szabó Zoltán irányításával. A lemezen két új arc is bemutatkozik, a gitáros Locke Péter és a bőgős Iliás Ádám. Igaz néhány számot még a régi basszusgitáros Tarr Kornél játszott fel. a zenekarnak új kisegítő billentyűse is van Derecskei Zsolt személyében, aki a háttérénekes Csányi Ritával együtt minden dalban szerepel.

Vendégként szerepel még a lemezen Gábor András az Ozone Mama gitárosa, aki, az Electric Garden című dal végére tett oda egy szólót, és Ferenczi Szoni is. Azonban az anyag legnagyobb nevű sztárvendége a már említett svéd rock n' roller Nicke Andersson, aki a Real Deep Groove című dalban szólózik egyet.

A kapcsolat elég érdekesen jött össze, amiben elévülhetetlen érdemei vannak egy bizonyos Lars Erik Tindrének aki egy svéd diplomata és hatalmas rockrajongó valamint a zenekar barátja, és egészen a közelmúltig a magyarországi svéd nagykövetségen dolgozott. Tindréről annyit mindenképpen érdemes tudni, hogy anno ő szervezte meg a Backyard Babies fellépését is a nagykövetségen.

Nos ennek a lelkes svéd fiatalembernek annyira bejött a csapat készülő új lemezének Sister Sludge című dala, hogy miután lejár az itteni megbízatása és hazaköltözött Stockholmba, létrehozott egy Sister Sludge Management nevű céget, ami a The Trousers mellet svéd garázsbandákkal is foglalkozik. De ez még nem volt elég, mert megkereste Nicke Andersson menedzserét, majd személyesen a gitáros/frontembert is, hogy szerepeljen a Trousers készülő új lemezén és Nicke egyből igent is mondott.

The Trousers - I get around

 
topmenu