Sex Action - Újabb előzetes a Júniusban érkező új albumról!
Írta: Slayer   
2013. május 08. szerda, 19:57

Egy újabb részlet vált ismerté a júniusban érkező Sex Action lemezről, mégpedig egy igazi kuriózum, a Karai Annával közös dal, a Miért lennék jó egy szösszenete.

"A CD ára 1900 Ft + postaköltség, ami nagyban függ attól, hogy előreutalásos vagy utánvétes fizetési módot választasz. Előreutalás esetén a fizetendő összeg olcsóbb lesz a bolti árnál! Több CD együttes vásárlása tovább csökkenti a költséget! Az előrendelt CD-ket június 10-én postázzuk. Lehetőség lesz a CD személyes átvételére is a lemezbemutató koncerten, a Zöld Pardonban. (Csak a koncerten résztvevők számára.) Természetesen a helyszínen is meg lehet vásárolni a CD-t 1900 Ft-ért, viszont dedikált példányt csak az kaphat, aki előrendelést adott le.

További infó itt: www.facebook.com/sexactionband

"Végre valóra válik, amire mi is régóta vártunk: június közepén boltokba kerül az új album! Az Olaj a tűzre című lemezünkön 12 vérbeli, dögös Sex Action dal hallható. A megjelenés alkalmából nagyszabású koncert lesz június 11-én a Zöld Pardonban, ahol a klasszikus dalok mellett az új album nagy része is elhangzik. A koncerten egy közös dal erejéig fellép velünk Karai Anna, akit a The Voice című műsorból ismerhettek, és aki a lemezen is közreműködött." "

...és akkor íme, itt a második dalrészlet az új albumról. Ezúttal a lemez egyik meglepetésdalából kaptok ízelítőt. Köszönjük Annának a közreműködést és a videót!"

SEX ACTION - Olaj a tűzre (06/11 - GrundRecords)

01. Éjféltől hajnalig

02. Neked szól

03. Tedd a dolgod

04. Ne beszélj félre

05. Olaj a tűzre

06. Miért lennék jó?

07. Az élet csak játék

08. Pörög a kocka

09. Le kell lépni

10. Egyet neked

11. A vérem egyre húz

12. Sötét oldal

Sex Action feat. Karai Anna Roxanna - Miért lennék jó

Sex Action - Olaj a tűzre (album-beharangozó a Neked szól című dal részleteiből)

 
topmenu