Slipknot - Idén maximum 5 koncert, jövőre talán új lemez?!
Írta: Slayer   
2013. február 28. csütörtök, 20:20

Corey Taylor szinte már naponta hallatja a hangját, és nem csak mint énekes, hanem mint az egyik legnagyobb megmondó ember, de most végre a Slipknot dolgairól is beszélt. A frontember tagadta, hogy amíg ő és a gitáros Jim Root a Stone Sourral foglalkozik, addig a többieknek el kell készíteni az új album dalait, ellenben elmondta, hogy még legalább másfél-két év, míg az a lemez a boltokba kerül!

A Slipknot ebben az évben öszesen öt koncertet ad, igaz, ezek azonban mind nagy fesztiválok, olyanok mint a doningtoni Download , vagy a japán OzzFest.

Corey ezt nyilatkozta az Artisan Newsnak:

„Kurvára nem mondtam  a többieknek semmi ilyesmit! Az történt, hogy megkértem őket, hogy jegyezzék le az érzéseiket Paul Grayről, a haláláról és hogy ez hogyan érintette őket, tekintet nélkül arra, hogy ezek az írások, jók vagy rosszak lesznek. Mert ezen a lemezen, hoygha egyszer elkészítjük ezt az új Slipknot lemezt, ami még nem kevés időbe fog telni, talán úgy másfél-két évbe, annak az elkészítésében mindenkinek részt kell vennie. Nem fogadom el, hogy másképp készüljön el ez az anyag, legyen szó riffekről, vagy akár szövegsorokról, akár teljes dalokról, nem számít, mindenkinek hozzá kell tennie valamit a végeredményhez, különben egyszerűen nincs is értelme elkészíteni az anyagot. Szóval arra bátorítottam a srácokat, hogy írják össze az ötleteiket, bármennyire is egyszerűek érzik azt, ami megszületik ebből, írják le, és adják oda  nekem, aztán majd megtaláljuk benne a művészetet."

Az idei Grammyről pedig ezt osztotta meg a Twitteren:

„Örülök a Halestorm sikerének, de szomorú is vagyok, mert a Grammy alapjában nem értékeli a műfajunkat. Egy kategóriánk van, és a televízióban még így sem mutatják"

2012-es komplett koncert!