Avantasia - Végre itt az első dal!
Írta: Gery   
2013. február 27. szerda, 20:40

p17ibehcf8m0f1v75hheuk21nmi4Március 29-én kerül a boltok polcaira Tobias Sammet metal operája, vagyis az Avantasia legújabb nagylemeze The Mystery Of Time címmel. A lemez borítója és illusztris vendéglistája már régóta ismert, de most végre eljött az ideje annak is, hogy meghallgathassuk az első új dalt, méghozzá az Invoke The Machie-t!

Március 29-én jön a Tobias Sammet vezette Avantasia rég várt új lemeze, a The Mystery Of Time! Szerencsére Tobi úgy döntött, hogy nem vár tovább és bemutatja a közelgő album első nótáját! A frontember választása arra az Invoke The Machine-ra esett, amelyben a Pretty Maids énekes Ronnie Atkins vendégeskedik.

Tobi így mesélt az új dalról: "Tinédzser korom óta óriási Pretty Maids fan vagyok. Igazából már '99-ben is megkérdeztem Ronnie-t, hogy lenne-e kedve szerepelni a Metal Opera 1-en, de akkor túl elfoglalt volt ehhez. Aztán tavaly megnéztem a Pretty Maids-t élőben és eszméletlen mekkora bulit toltak! A koncert után beszélgettünk Ronnie-val, aki egy eszméletlen rendes srác! Büszke vagyok rá, hogy így 13 évvel később ugyan, de részt vett egy Avantasia lemezen! Az eszméletlen teljesítménye azt hiszem nem hagy kétséget afelől, hogy jó döntés volt felkérni őt!"

Íme az Invoke The Machine Ronnie Atkins vendégeskedésével: