Ashes Of Ares -A volt Iced Earth és Nevermore tagok új zenekara immár teljes!
Írta: Slayer   
2013. február 27. szerda, 11:11

A volt Iced Earth énekes Matthew Barlow,vezette Ashes Of Ares, ahol rajta kívül eddig a volt Nevermore dobos Van Williams és szintén ex Iced Earth tag Freddie Vidales basszer személye volt ismert, most megtalálta gitárosát, Gio Geraca személyében, aki a Malevolent Creation-ben és a The Evil Amidst-ben is penget, sőt utóbbiban énekel is. A zenekar erre az évre tervezi kiadni bemutatkozó lemezét, és Európai fesztiválokon is szeretne bemutatkozni.

Barlow anno azért szállt ki az Iced Earth-ből hivatalosan, mert nem akart turnézni, hogy a családjával több időt tölthessen, illetve először az ikertornyok ledőlése után szállt ki, hogy a hazája segítségére lehessen, így érthető módon megkérdezték tőle, hogy akkor most ezt az új zenekart, hoyg tudja összeegyeztetni, a munkával, családdal:

„A zene szeretetéért csináljuk ezt az egészet. Metal arcok vagyunk, ehhez értünk. A koncertjeink száma, korlátozva lesz, de azért lesznek fellépések, a rajongók, a barátok és a család kedvéért. Olyan zenét szeretnénk írni, amit mi élvezünk."

A zenekar stílusáról, az énekes így vélekedett:

„Az Iced Earth és a Pyramaze miatt ez emberek tudják, hogy mit várhatnak tőlem. ha veszed ezeket a bandákat, és hozzáadod Van jellegzetes ütemeit, meg Freddie riffelését, megkapod az Ashes Of Arest. Nyílegyenes heavy metal amit játszunk."

Egy kis ízelítő a készülő lemezből!

Még egy kis ízelítő!