Steel Panther - Már dolgoznak a harmadikon!
Írta: Gery   
2013. február 25. hétfő, 20:23

steelpantherpicture003Elkezdett dolgozni harmadik nagylemezén a "jellegzetes" szövegekkel és igazi '80-as évekbe illő glam rock himnuszokkal operáló Steel Panther! A srácok legutóbbi lemeze, a 2011-es Balls Out nagyon sikeres lett, ezt aztán úgy tűnik, hogy néhány zsák kokóval és  pár gruppival csak sikerült feldolgozni, hiszen Michael Starr és csapata immáron egy Los Angeles-i stúdió mélyén dolgozik, hogy még idén kiadhassa harmadik nagylemezét!

Még idén megjelenhet a Steel Panther harmadik lemeze, ugyanis a csapat Twitter és Facebook oldala már tele van ehhez kapcsolódó bejegyzésekkel. A legaktívabb mind a híradás, mind a munkálatok terén Stixx Zadinia dobos, ő már végzett a saját részeivel és mindezt örömmel meg is osztotta velünk, mint ahogy azt is, hogy Satchel is már végzett a gitártémákkal. A következő héten Lexxi Foxx bőgős fog következni, végül Michael Starr énekes fogja feltenni az i-re a pontot, aki egyben a zenekartól megszokott mély, filozófiai töltetű szövegekért is felel majd. Arról egyenlőre nem sokat tudunk, hogy az olyan már korábbról ismert és játszott számok, mint a Tongue Punch In The Fart Box vagy a Summertime is felkerülnek-e majd a lemezre.

A csapat legutóbbi kiadványa a British Invasion című DVD volt, még tavaly szeptemberben, a kiadványra felkerült koncertet még 2010-ben rögzítettek a híres londoni Brixton Academy-ben, így a második album dalai még nem szerepelnek rajta. A zenekar folyamatos fejlődését mutatja, hogy az imént említett Balls Out már a megjelenése hetében 12 ezer példányban kelt el az USA-ban és a Billboard lista 40. helyén nyitott, ez a hasonló műfajban alkotó zenekarok közül csak az olyan nagyágyúknak sikerült az elmúlt évtizedben, mint a Mötley Crüe, a RATT vagy a Deff Leppard!

A tavalyi DVD nyitónótája, vagyis az Eyes Of The Panther: