Gamma Ray - Egy új EP-vel vezetik fel a lemezt
Írta: Gery   
2013. február 09. szombat, 13:44

phoca thumb l promo2012 01Ugyan az új Gamma Ray korong csak év végére várható, de a zenekar addig sem tétlenkedik, ugyanis március 15-én egy nagyjából 60 perces EP-vel jelentkeznek majd!

Március 15-én érkezik a Gamma Ray Master Of Confusion címet viselő EP-je, amit minden idők egyik leghosszabb kislemezeként is elkönyvelhetünk majd a maga 60 perces játékidejével.

A lemezen szereplő két új dal a Master Of Confusion és az Empire Of The Undead címet viselik. Ezek lesznek az első új Gamma Ray számok, a 2010-es To The Metal nagylemez óta. A 60 perces, tiszta heavy metal anyag a zenekar szerint méltő felvezetése lesz az év végén érkező új lemeznek.

Annyit már előre tudhatunk, hogy az Empire Of The Undead egy kemény, energikus igazi metal nóta lesz, ami egy kicsit keményebb irányból mutatja majd be a zenekart az igazi Gamma Ray hangzás megtartása mellett.

A lemez emellett két feldolgozást is tartalmazni fog, egyrészt a legendás glam rock banda, a Sweet Lost Angels című klasszikusát, Kai bevallása szerint anno ez a dal ösztönözte arra, hogy elkezdjen zenekarban játszani. A másik dal pedig egy NWOBHM ritkaság, a Holocaust Death Or Glory című klasszikusa lesz.

Nem szabad arról sem megfeledkezni, hogy mindössze négy nappal a szóban forgó EP megjelenését követően a Hellish Rock Tour keretén belül Budapesten fognak játszani Kai-ék, méghozzá a Helloween társaságában!

A jegyek március 1-ig 7500, utána 7900 forintba kerülnek.

A egy dal Michael Kiskével a nemrég megjelent Skeletons & Majesties DVD-ről: