Bon Jovi - A 30 éves a zenekart Budapesten is megünneplik!
Írta: Slayer   
2013. február 08. péntek, 15:46

2013-ban ünnepli fennállásnak 30. évfordulóját, a New Jersey-i Bon Jovi zenekar. a páratlan pályafutással bíró dallamos hard rock brigád, ez idő alatt számtalan slágert írt, melyek szinte minden toplistán szerepeltek, arany és gyémántlemez hegyeket adtak el, és többször körbeturnézták már ezt a föld nevű bolygót, hatalmas sikerrel. A csapat ebben az éven is új lemezt jelentet meg,március 26-án What About Now címmel és turnéra is indul, A turné sajnos Magyarországot elkerüli, viszont Bécsben május 17.-én el lehet csípni őket. Aki viszont addig is szeretne Bon Jovi dalokra élőben egy jót mulatni, ezt megteheti március 9.-én a budapesti mentában, ahol a magyar Jovi fanok ünneplik az elmúlt 30 évet.

Az alábbi hírt Kurcz Orsitól, a Rocket Queen Music Press munkatársától kaptuk:

"A napszemüveges szőke fickó, - későbbi művésznevén Jon Bon Jovi- alapította amerikai együttes,populáris rockzenéjével iszonyatos mélyen belevéste magát az örök zenei toplistákra, világszerte. Legendás dalaikra máig ezrek buliznak naponta.. Most pedig, ahogy eltelt 30 év, elérkezett az idő a vele ünneplésre is.

A nemzetközi jubileumra, vagyis az 1983-as alapításra koccintó alkalmat a magyar rajongóknak sem kell kihagyniuk. Vörös Gábor (Piramis, Omen, Fahrenheit) szervezésében márciusban hazánk rockzenei életének jeles képviselői egy fővárosi szórakozóhelyen, a Margit körúti Mentában idézik meg az idén 3 évtizedes Jovi hangulatát és dalait, így tisztelegve a legenda ’születésnapja’ előtt.

Ünnepeld velünk a 30 éves Bon Jovi zenekart! Házigazda: Bond Jovi Coverband

Sztárvendégek: Maróthy Zoltán (Kiss Forever Band, Fahrenheit), Tunyoghy Viktor és Talán Attila (Megasztár 5)"

HELYSZÍN: Menta Terasz (Budapest, II., Margit krt. 14.)

IDŐPONT: 2013. március 9., 21h BELÉPŐ: 1200-, Ft

 

Jegyek korlátozott számban elővételben is kaphatóak. Elővételi helyek: CD pince (VII., Erzsébet krt. 37.), Jégpalota jegyiroda (IV., Homoktövis u. 1.), Wave hanglemezbolt (VI., Révay köz 1.) ,valamint a helyszínen. Telefonos jegyrendelés: 0630/9406692 (Budapest területén belül ingyen házhoz szállítás!)

Bond Jovi Cover - It's my life