Airbourne - Májusban végre itt a következő!
Írta: Gery   
2013. február 07. csütörtök, 20:43

p17iqr2cmdivpbtgrd1pb81334Az ausztrál négyesfogat, amely minden túlzás nélkül napjaink AC/DC-jének is nevezhető, végre nekiállt harmadik lemeze felvélteinek, amit Black Dog Barking címmel május 21-én fog majd piacra dobni a Roadrunner!

Hamarosan visszatér napjaink egyik legnagyobb és legprofibb rock n roll cirkusza, az ausztrál Airbourne! Joel O'Keeffe és társai május 21-én fogják megjelentetni a 2010-es No Guts, No Glory lemez utódját Black Dog Barking címmel. A felvételeket a pályafutása során már számtalan különdíjat bezsebelő Brian Howes fogja felügyelni.

A dél - nyugat ausztrál kisvárosból, Warrnambool-ból származó banda az évek során hihetetlenül intenzív koncertjeivel és mindig sűrű turnéprogramjaival tudott kiemelkedni és fontos tényezővé válni a rock és metal életben. Mára olyan megafesztiválokon is nagyszínpadon játszanak, mint a Wacken a Rock am Ring/ im Park vagy a Download fesztivál! A feszített munkatempót nagyjából másfél éve szakították meg, hogy nekiállhassanak a hamarosan napvilágot látó új anyagnak.

A banda szerint a lemezben nem csak ők, de ezt a hihetetlen tempót velük együtt napról napra megélő személyzet is nyakig benne van: "Rengeteg gondolat és energia került a zenénkbe, de nem csak a zenekar, hanem a személyzet által is, akik a hét minden napján ezerrel dolgoznak azért, hogy a lehető legjobb koncerteket adhassuk nem törődve azzal, hogy éppen Karácsony vagy Szilveszter van. Hamarosan mindezt átadjuk nektek! Akkor aztán pörögjetek föl, fogjatok egy sört és mehet a rock n roll!'

A srácok a tavalyelőtti Európa turnéjukon nálunk is felléptek a Hegyalja Fesztiválon, ezen a körúton adták az alábbi Wacken fesztes koncertet: