Voodoo Circle - Megérkezett az első klip a napokban megjelenő új lemezhez
Írta: Gery   
2013. február 05. kedd, 19:13

voodoo circleElkészült harmadik More Than One Way Home című harmadik lemezének felvételeivel a brit és német zenészekből álló hard rock all-star csapat. David Readman, Dennis Ward és Alex Beyrodt közös projektjének legújabb lemeze február 22-én érkezik az AFM Records gondozásában és felvezetésként már az első klip is megérkezett a lemezhez!

Elsősorban azzal vívott ki magának elismerést a projekt, hogy a Pink Cream 69 énekes David Readman és a Primal Fear két oszlopos tagja Matt Sinner és Alex Beyrodt egyesítette erőit egy jóféle klasszikus ízű hard rock korong erejéig. Azóta a projekt már kinőtte magát és február 22-én már a harmadik album érkezik majd Davidéktől.

Az első két lemez egyaránt nagyon sikeres volt Németországban és Japánban, utóbbi területen a siker sokban köszönhető annak, hogy Alex Beyrodt az arrafelé hősként tisztelt Ritchie Blackmore féle gitáriskola egyik legnagyobb követője. A három nagyágyú mellett még Alex Kullmann dobos Zlatko „Jimmy" Kresicbillyentyűs is tagja a zenekarnak.

0202voodoo


A More Than One Way Home dallistája a következő lesz:

01. Graveyard City
02. Tears In The Rain
03. Heart Of Babylon
04. Cry For Love
05. Alissa
06. The Ghost In Your Heart
07. Bane Of My Existence
08. More Than One Way Home
09. The Killer In You
10. The Saint And The Sinner
11. Victim Of Love
12. Open Your Eyes

És íme az első klip a Cry For Love dalhoz:

 
topmenu