Demonlord - Dublinban játszanak!
Írta: Gery   
2013. január 31. csütörtök, 14:34

demonlord 2011Nagy dobásra készül a mosonmagyaróvári Demonlord csapata, ugyanis március 1-én Dublinban fognak fellépni a Fibber Mageesben! Emellett pedig egy DVD és egy új stúdiólemez elkészítésében is nayakig benne vannak már!

Immáron hatodik alkalommal rendezik majd meg a "Magyar - Ír rock bulit" a dublini Fibber Mageesben, ahol ezúttal hazánk egyik legjobb power metal bandája, a Demonlord lesz a főzenekar a kint élő rajongók legnagyobb örömére! A kapukat este 8-kor nyitják majd ki, amiken bárki beléphet majd 15 euro fejében. Az este folyamán négy zenekar fog fellépni a Demonlord mellett, ők a Wolf Regime, a Maszat, a Down the River és az Awaken Dominion lesznek. A koncertről és a zenekarokról itt lehet bővebb infókat találni.

Emellett is ezerrel pörög az élet Jurásek Balázsék körül, a csapat nemrégiben ünnepelte 15. születésnapját, a jubílemumi koncertet pedig filmre is vették, amit hamarosan egy DVD képében meg is fognak jelentetni. Ha pedig valaki új Demonlord dalokat szeretne hallani a régi klasszikusok mellett, annak sem kell már sokat várnia, tavaszra ugyanis elkészül a csapat legújabb lemeze is!

Érdemes még megemlékeznünk a zenekar nemrég kiadott legújabb klipjéről is, amit a Don't Care című dalra forgattak: