Rob Zombie - Áprilisban jön az új lemez!
Írta: Slayer   
2013. január 31. csütörtök, 08:28

Április 23.-án, Venomous Rat Regeneration Vendor címmel adja ki régóta várt legújabb nagylemezét Rob Zombie. Az albumot, a nemrég Andy Gould (Ő már a White Zombie sikerkorszaka óta Rob Zombie managere) által alapított T-Boy Records label fogja kiadni a Zodiac Swan / T-Boy / Ume együttműködés keretében, és mindez az Universal keretein belül valósul meg. Az anyag producere, az a Bob Marlette volt, aki többek között dolgozott már a Black Sabbath, a Judas Priest, Alice Cooper, a Wilson Phillips és a Lynyrd Skynyrd egyes lemezein is.

Zombie nagyon lelkesen nyilatkozott az új anyagról, már a felvételek megkezdése előtt is, az elhivatottsága iránta pedig ma is egyre csak nő. Úgy gondolja ismét egy fordulat állhat be karrierjében. Úgy néz ki a felállás is állandósul mellette hiszen John 5 gitáros már nyolc éve fő tettestársa, de Piggy D. basszer is már 6 éve tart vele, egyedül Ginger Fish dobosnak lesz ez az első albuma a csapattal, de már ő is két éve turnézik velük.

Rob így lelkesedett az albumról a Toledo Free Pressnek:

„Úgy néz ki, pár évenként, mondjuk kb. minden tizedik évben vagy éppen ötödik évben egyszer van egy olyan pillanat, akad egy pillanat, amikor minden klappol. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a többi album rossz lenne, de vannak olyan produkciók, amelyek jóval inspirálóbbak a többinél. Ennél az új lemeznél, azonban úgy tűnik, nagyon elcsíptünk vmit.  A dalszerzés, hangzás, a hangulat és a teljes produkciós munka is különleges volt. A stílusát tekintve vegyes van rajta minden,  mondjuk zenét leírni annak ki még nem hallotta, nemigazán lehet. Szerintem az összes eddigi anyagom legjobb mixe készült most el. Úgy néz ki, a régi és az új dolgaim tökéletes elegyét tudtuk most megalkotni, legalábbis nekem ilyennek tűnik az új anyag."

Már az új felállással egy klasszikus nóta!