Lovecrose - Dal- és klippremier: 'Szemvillanás'
Írta: Slayer   
2022. augusztus 09. kedd, 19:33

A magyar nyelvű metalcore banda, a Lovecrose, a 'Szemvillanás' című új dalához készített imidzsklippel jelentkezett. A tavasszal bemutatott két dallal ('Vakon futunk' & 'Létezned kell') együtt ez már a harmadik megismert nóta a készülő harmadik lemezről. A 'Szemvillantás' dalt Gyulán a No Silence Studioban rögzítették Csiszár Ádámmal, a keverést és a mastert Simon 'Simi' István követte el. A klipet Volner Márk rendezte és vágta, a kamerát pedig Márk mellett még Németh Péter kezelte.

Lovecrose - Szemvillanás

A Lovecrose a 'Szemvillanás' dalról:

„A Szemvillanás egy tempósabb és feszesebb metalcore muzsika lett, ami zömében a műfaj klasszikus elemeiből építkezik. A dal a rohanó időről szól, amit mi magunk is egyre jobban érzünk, ahogy telnek az esztendők, és idősebbek leszünk. Belegondolni abba, hogy milyen hamar repülnek el az évek, és, hogy mennyi meg nem valósított célt hagyunk eközben magunk mögött, na, ez egy borzasztóan nyomasztó érzés. Ezt próbáltuk átadni ezzel a számmal.”

A keverés és mastering a No Silence Studioban készült, a videót Németh Péter (Portrait Shot) és Volner Márk a zenekar énekese készítette, a rendezés/vágás pedig szintén Márk érdeme. A zenekar - ahogy ideje engedi - közben dolgozik a harmadik lemezen, bár utóbbi időben külső ráhatások miatt kicsit lelassult a munka…

„Mi is érezzük az emberekre nehezedő gazdasági problémákat, sajnos emellett zenekari szinten sem tudunk szó nélkül elmenni. Imádjuk ezt csinálni, és ahogy időnk és a tárcánk engedi készítjük a dalokat, és szervezzük a koncerteket.”

Aki az éppen aktuális vagy szerveződő Lovecrose koncertekről szeretne friss infót kapni, kövesse a banda Facebook-oldalát.

Online zenehallgatás:

https://songwhip.com/lovecrose

CD rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/lovecrose

 

Lovecrose Social Media:

https://www.facebook.com/lovecroseband/

https://www.instagram.com/lovecrose/

 

 
topmenu