Zorall - Megjelent a Fordított világ című nagylemez!
Írta: Slayer   
2022. augusztus 08. hétfő, 20:04

Megalakulásának 20 éves évfordulója alkalmából júniusban egy studio live best of válogatással jelentkezett a Zorall, most pedig egy vadonatúj dalokat tartalmazó friss nagylemezzel lepte meg rajongóit a 2020 nyarától új frontemberrel, Koroknai Árpád énekessel tovább zakatoló banda.

Mivel a világ kifordult önmagából, a Zorall is egy (tőlük) szokatlan anyaggal rukkolt elő. Tizenegy különböző stílusgyakorlat - lírai dal, modern metal, doom, dallamos rock, régisulis heavy, és persze bulis témák… az albumon, plusz egy bónusz szám. Természetesen felkerült a korongra a Zorall 20 lemezről már ismert két új nóta, a digitális single-ként is kiadott Az emlékezés dala, illetve még egy új szerzemény, a Hamis álmok is.

Zorall - Az Emlékezés Dala

Online zenehallgatás:

https://songwhip.com/zorall-2/forditott-vilag


Lévai Hangyássy László basszusgitáros:

"Voltak amúgy mashup ötletek, meg komplex elképzelések, sőt, volt olyan dal, aminek neki is szaladtunk, de valahogy most nem éreztük ezt annyira."

Barbaró Attila gitáros:

"Ezen az anyagon tényleg mindenki hozott ötleteket. Bárki bedobhatott bármit, és mindenki be is dobott mindent."

Koroknai Árpád énekes:

"Egyszerűen a zenekar ilyen, a rockzenén belül elég széles skálán mozognak a behatásaink is. A magam részéről kifejezetten örülök neki, hogy egy ilyen kísérletezőbb, sokszínű albumot sikerült tető alá hoznunk. Ez a lemez vízválasztó lesz..."

A zenekar munkásságát követőknek az albumról még ismerős lehet az utóbbi néhány koncerten már többször előadott, július végén pedig - ütős képi világgal megtámogatott - videoklippként is bemutatott Miből főzzünk pálinkát? című dal.

Zorall - Miből főzzünk pálinkát?

A CD egy tematikus H-Music magazinnal együtt jelent meg - a 32 oldalas kiadványban nem csak a Zorall legénységével, hanem a hazai rock/metal színtér kiemelkedő frontembereivel is olvasható interjú: Kalapács József, Kiss Zoltán, Nagy Feró, Ördög Tibor 'Csipa', Pohl Mihály, Rudán Joe, Sipos Tamás, és Szekeres András is szerepel a hasábokon. Mindezek mellett két lemezajánló, illetve két poszter is helyet kapott a magazinban.

Zorall - Fordított világ

1. Hol volt, hol nem volt

2. Időkoldus

3. Fordított világ

4. Túl szép

5. Hamis álmok

6. Vakon

7. Újra szól a V-Motor

8. Tetkósdal

9. Az emlékezés dala

10. Miből főzzünk pálinkát?

11. Hagyma 12.

12. Az emlékezés dala 2 (Bónusz)

A zenekar által megálmodott, a hazai rock és metal színtér legnagyobb képviselőit színpadra állító TÁBOR Fesztivál - immár tizennegyedik alkalommal - idén augusztus 24-27. között várja az érdeklődőket, a helyszín hagyományosan az alsóörsi Pelso Camping.

Esemény:

www.facebook.com/events/1936733736535047


Zorall online:

https://www.facebook.com/Zorallzenekar

https://www.facebook.com/taborfesztival

 

 

 
topmenu