Meteora - Újabb dalpremier a szeptemberben érkező harmadik albumukról: 'Wings Of Rebellion'
Írta: Slayer   
2022. augusztus 04. csütörtök, 20:11

A hazai szimfonikus metal zenekar, a Meteora szeptemberben jelenteti meg a '...Of Shades And Colours' című harmadik nagylemezét a HammerWorld magazin mellékleteként. Most pedig megérkezett a Chris Harms (The Lord Of The Lost) énekessel készült "Danse Macabre" dal után, a szintén animációs szöveges videóval kísért második előzetes dal, a 'Wings Of Rebellion'.

Meteora - Wings of Rebellion

Holló Noémi énekesnő a 'Wings of Rebellion' dalról:

"A „Wings of Rebelliona társadalmi igazságtalanságok tűrhetetlenségét állítja középpontba. Azt az érzést ragadja meg, amikor az emberek megélik, együtt igenis képesek tenni az életüket gúzsba kötő rendszerszintű problémák, hatalmi berögződések ellen. A szám stílusát tekintve a power metalhoz áll legközelebb, ezzel is az üzenetét igyekeztük erősíteni.

Az énektémák megírása közben egyre biztosabb voltam benne, hogy a refrénnek férfihangon kell megszólalnia. Úgy érzem, Ati abszolút jól vette ezt a kihívást, és helyes döntés volt a „Tragedy of Delusion” c. lemezünkön hallhatónál ezúttal több teret adni neki énekesként.

A gitárszóló ezúttal is Kurucz Ádám barátunk munkája, aki zeneileg rengeteget adott hozzá mind ehhez a dalhoz, mind a teljes „…of Shades and Colours” lemezhez. A videót pedig ezúton is köszönjük Lajcsák Istvánnak!"

CD rendelés:

https://shop.hmusic.hu/eloado/meteora

Meteora az online zenei platformokon:

https://songwhip.com/meteora-2

Meteora - Danse Macabre feat. Chris Harms (LORD OF THE LOST)

“Nagy büszkeséggel jelentjük be, hogy harmadik stúdióalbumunk, az "...Of Shades and Colours" szeptember elején fog megjelenni! A korong összesen 13 számot tartalmaz, három instrumentális átvezetővel, és nagyjából egy órás játékidővel. Hogy bemutathassuk a zenekar (és az élet) minél több árnyalatát, egy utazásra hívjuk a hallgatót a power-, goth -és death metal világába, amit átsző a szimfonikus hangszerelés. Tovább vittük a "Tragedy of Delusion"-ben elkezdett három énekes vonalat: Noémi teremti meg a zene szívét és lelkét, amit Máté hörgésével, és Atilla énekével egészítünk ki. A dalok szerves részét képezik ez úttal is a kórusok, melyeket a Magyaróvári Viktor által vezetett KVV Kamarakórusnak köszönhetünk, akiket már az újrakiadott "Our Paradise" dalunkon is hallhatott a közönség.

Óriási öröm volt számunkra, hogy Chris Harms (The Lord of the Lost) csatlakozott hozzánk a "Danse Macabre" szám erejéig, valamint hogy régi barátunk, Kurucz Ádám elvállalta a lemezen a szólógitárosi feladatokat.” - mondta a zenekar a lemezzel kapcsolatban.

Meteora - ...Of Shades and Colours

(2022 / H-Music)

01. Downfall

02. Wings Of Rebellion

03. Danse Macabre

04. Slave Of Creation

05. Voices Within

06. Newborn Violence

07. Awakening

08. Pests - Tragedy Of Delusion (Part II.)

09. Home

10. Waking Nightmare

11. Trail To Eden

12. Immortal

13. ...Of Shades and Colours

 

 Meteora online:

https://www.facebook.com/meteorabandhungary/

https://www.youtube.com/user/Meteorabandhungary

 

 
topmenu