Depresszió - Augusztus 5-én érkezik az 'Amíg tart' album vinylen, másnap Barba Negras nagykoncert a lemez 20 éves jubileumára fókuszálva!
Írta: Slayer   
2022. július 29. péntek, 19:51

Már előrendelhető a Depresszió augusztus 5-én megjelenő Amíg tart albumának vinyl kiadása. Ezzel a nagylemezzel került be igazán a zenekar a hazai rock/metal színtér elit csapatai közé, sokak véleménye, hogy nem hardcore Depresszió rajongóként is az album mindegyik dala azóta is fejben/fülben van, így a húsz éves jubileum alkalmából egy impozáns dizájnt/csomagolást kapott limitált példányszámú vinyl kiadványként is megjelenik.

Fotó: Radó Norbert / Photoinvisible

Depresszió - Lásd! (amit neked szántak)

Halász Ferenc énekes/gitáros az új kiadásról:

“20 éves lett a zenekar számára áttörést jelentő lemez, amit egy nagyszabású koncerttel és az album bakelit-kiadásával ünneplünk meg. Izgalmas visszatérni a gyökereinkhez, és felidézni a kellemes emlékeket. A friss kiadáshoz az album borítóját is kicsinosítottuk Devecz Ádám grafikussal, hogy jó érzés legyen kézbe venni a Depresszió számára klasszikussá érett lemezt.”

Az LP már előrendelhető:

https://shop.hmusic.hu/eloado/depresszio

Másnap, augusztus 6-án jubileumi nagykoncert a Barba Negraban, ahol a teljes 'Amíg tart' album elhangzik majd, természetesen a legnépszerűbb Depresszió dalokkal együtt. Az esten a Magor mellett különleges vendégként a Zorall is fellép, a 'Fordított világ' című új lemezének élő bemutatójával.

Menetrend:

17:30: Kapunyitás

18:00: Vendég: Magor

19:00: Különleges vendég: Zorall

20:30: Depresszió - Amíg tart 20

Az esemény FB-oldala:

www.facebook.com/events/715786939440821


Depresszió online:

http://depressziomusic.hu

http://facebook.com/depressziomusic

http://youtube.com/depressziomusic

http://instagram.com/depressziomusic

 

 
topmenu