Fotókkal üzentek a keszthelyi Omega emlékkoncert zenészei - Nagyban zajlanak a próbák!
Írta: Slayer   
2022. július 18. hétfő, 19:45

OMEGA Szimfonik emlékkoncert – Naplemente

2022. július 24., Keszthely, Festetics-kastély parkja

Lesz idén nyáron egy különleges este, ami megtelik emlékekkel – július 24-én Keszthelyen, a Festetics-kastély varázslatos parkjában újra felcsendülnek olyan legendás dalok, mint a Gyöngyhajú lány, az Ezüst eső, vagy a Hajnali óceán. Egyetlen koncert erejéig összefog a hazai zenészvilág egy jelentős csoportja, ismert és elismert énekesek, muzsikusok, zeneszerzők, hogy méltó emléket állítsanak a világszerte egyik, – hacsak nem a legkedveltebb és legtöbb ihletet adó magyar csapatnak, az Omegának.

„Kiválasztottunk 16 lírikus dalt, ezeket szimfonikus verzióra hangszerelve, hét nagyszerű művész segítségével, valamint a Bolyki Balázs Soul&Gospel énekkórussal egy közel két órás koncerten adjuk elő. Az este vendégei, Dolhai Attila, Király Linda, Miklósa Erika, Roby Lakatos, Szabó Győző, valamint Bolyki Balázs és Lepés Gábor "Lepe" lesznek. A 120 perces koncert házigazdája – hatalmas megtiszteltetés - Jordán Tamás, a Nemzet Színésze lesz. A szimfonikusokat pedig olyan nagyszerű zenekarokból verbuváltuk, mint a Magyar Rádió Zenekara, a Liszt Ferenc Kamarazenekar illetve a Budapest Schoring.” – mondták el a szervezők.

Kiraly Linda, Bolyki Balázs es Szabó Győző

A közös próbák pedig már gőzerővel zajlanak - hiszen kevesebb mint tíz nap múlva mindennek tökéletesnek kell lennie, hogy a keszthelyi kastély-park koncert őszinte tisztelgés lehessen a legendás zenekar emléke előtt - Király Linda, Miklósa Erika, Bolyki Balázs és Szabó Győző pár közös fotóval üzent.

Miklósa Erika & Bolyki Balázs

További információ:

https://www.facebook.com/events/246686516539749

Jegyvásárlás:

http://www.eventim.hu/hu/jegyek/omega-szimfonik-naplemente-keszthely-festetics-kastelypark-580500/


 
topmenu