Karthago - Magyar rekorder lett a zenekar!
Írta: Slayer   
2022. július 16. szombat, 20:58

A legendás zenekar, a Karthago e hét hétfőn tartott sajtótájékoztatót a margitszigeti Ensana Grand Hotel Ybl termében, ahol a bő egy hónapja megjelent Máté Péter in Rock! című új nagylemezüket mutatták be. Az albumra a legendás együttes 12+1 számot dolgozott át és rögzített Máté Péter örökzöld slágerei közül. A 43 éve változatlan felállásban működő hard rock/westcoast csapat a legnagyobb tisztelettel, dallam- és szöveghűen nyúlt Máté Péter kiválasztott dalaihoz, viszont vérbeli „karthagosra” hangszerelt verzióban rögzítette ezeket.

A lemez - ami megjelenésekor a Mahasz lista első helyén nyitott, és azóta is tartja magát az élbolyban - egy tematikus H-Music Magazinnal együtt jött ki, továbbra is kapható minden Relay, Inmedio árusítóponton, a Media Marktban, a MOL, SHELL és OMV töltőállomásokon, illetve az Auchan áruházakban.

Online zenehallgatás:

https://songwhip.com/karthago/a-rock-tribute-to-mate-peter

Lemezvásárlás:

https://karthago.hmusic.hu/

A Karthago a hazai Guiness Rekordról:

"Ez a nagy dolog!!!!!

Íme a Magyar Rekordok Társaság diplomája, amely elismeri és igazolja hazai Guiness Rekordként, hogy a KARTHAGO együttes, hazánkban egyedülállóként, felállította a leghosszabb ideig változatlan tagösszetétellel működő könnyűzenei együttes magyar rekordját!!!! A Diplomát a zenekar minden tagja megkapta, és azt Sebestyén István úr, a Magyar Rekord Társaság Elnöke adta át a hétfői sajtótájékoztatón. Köszönjük szépen!!! a KARTHAGO."

Karthago - Zene nélkül (Máté Péter feldolgozás)

Karthago online:

https://www.facebook.com/karthagoband/

http://karthagoband.com/

 
topmenu