Alestorm - MAHASZ #1! Magyarországnak írt szerelmes levéllel és Neoton Familia feldolgozással tarolta le a slágerlistát a kalóz metal zenekar!
Írta: Slayer   
2022. július 11. hétfő, 19:43

Soha nem látott nézősereget vonzott az Alestorm új “országimázs” dala a Barba Negrában, a korábbi számokat megduplázva fesztiválnyi közönség mulatott a party metal himnuszokra; az emberek fele ráadásul “egyenruhában”, az új Pirates Of The Balaton feliratos Alestorm pólóban érkezett a koncertre. Az új lemezzel a hazai eladási listákon is taroltak, a megjelenés hetében első helyen nyitott a MAHASZ toplistáján a Seventh Rum Of A Seventh Rum lemez!

MAHASZ Album Top 40 slágerlista - 2022. 26. hét

A friss lemezen a magyar közönség két nagyon különleges dalt kapott: olcsó fogászat, unicum és pálinka, csirkepaprikás és csöröge: epikus budapesti kalandtól, nagyon nagyon yarr Székesfehérvárig hirdeti "Magyarország" című dalában az Alestorm, hogy “a mi tengerünk kékje a piros fehér zöld”! De nem csak ebben a dalban énekel magyarul Chris Bowes, a magyar kiadásra készült el a "Nyár van" című Neoton Família klasszikus feldolgozása is, amiben a második versszaktól Köteles Leander is besegít.

Alestorm - Magyarország

Alestorm - Nyár van feat. Leander Köteles (Neoton Familia Cover)

Az Alestorm új lemeze június 24-én különleges magyar verzióban meg. A lemezen nem csak egy magyar nyelvű bónusz dal (Nyár van - Neoton Família feldolgozás) szerepel, hanem ajándékba jár mellé a tematikus H-Music magazin is, amit csurig raktuk érdekességekkel. Olvashatsz benne Alestorm, Chris Bowes, Bodor Máté, Elliot Vernon, Lasse Lammert, Captain Yarrface, Visions Of Atlantis, Rumproof és Köteles Leander interjút, illetve találsz benne egész oldalas Magyarország dalszöveget és tabulatúrát, dupla posztert és lemezismertetőket!

Továbbra is országszerte kapható minden Relay & InMedio árusítóponton, és rendelhető az alestorm.hmusic.hu oldalon!

Alestorm Online:

https://www.facebook.com/alestormband

https://www.instagram.com/alestormofficial/

https://twitter.com/alestormband

 
topmenu