Electric Callboy - Máris bejelentették, hogy jövőre visszatérnek a Barba Negrába!
Írta: Slayer   
2022. május 07. szombat, 13:14

Bár még javában zajlanak az idei fellépések, a nemrég nevet váltó, Eskimo helyett immár Electric Callboy már a 2023-as turnét is bejelentette: azok, akik ott voltak a német zenekar április 27-ei koncertjén a Barba Negrában, extra kedvezményesen vehették meg a belépőjüket a következő budapesti koncertre, amelyre április 15-én kerül sor egy év múlva.

Az Electric Callboy egyike a legmenőbb modern, súlyos hangzású koncertzenekaroknak. A német csapat Európa-szerte teltházas, eszement hangulatú bulikkal hívta el magára a figyelmet, kislemezei pedig Németországban rendszeresen átütik az eladási plafont a nagy érdeklődésnek hála.

A csapat nagyon örül annak, hogy a járvány után végre újra útra kelhettek, a Hypa Hypa turné éppen most zajlik.

„A fellépések színtiszta örömmel töltik el a szívünket, ezért készítünk zenét. És mivel számos koncertünkre nagyon gyorsan elkelt az összes jegy, úgy döntöttünk, hogy a következő évben ismét nekivágunk a kontinensnek ezzel az őrült show-val! Új nóták, egy teljesen új látvány és az összetéveszthetetlen TEKKNO lendület vár mindenkit.”

Electric Callboy - Hypa Hypa

A zenekar 2010-ben Eskimo Callboy néven indult, és már az első években zajos sikert ért el, legyen szó elismerésekről, lemezeladásról vagy koncertekről. Két éve csatlakozott az új énekes, Nico Sallach, akivel újabb lendületet vettek: a Hypa Hypa klipjének a Youtube-on és a többi streamelő platformon több mint 60 millió megtekintése volt. A We Got The Moves című következő kislemez is nagy sláger lett, ez már a TEKKNO című új albumon is szerepel. Ezt követte a Pump It, majd a legújabb klip, a Spaceman.

Electric Callboy - SPACEMAN feat.FiNCH

A TEKKNO Tour 2023. április 15-én ér Budapestre, a Barba Negrában játszik majd az Electric Callboy. A koncert bejelentése egybeesett az idei, április 27-ei koncertjükkel, így a budapesti rajongók a helyszínen limitált számban, extra kedvezményes áron vehették meg a jövő évi belépőjüket is.

Az online jegyértékesítés is elindult már.

https://jegy.rock1.hu/electric-callboy_20230415

 Electric Callboy - WE GOT THE MOVES

a Concerto Music bemutatja:

ELECTRIC CALLBOY - Tekkno Tour 2023

2023. április 15., 19 óra

Budapest, Barba Negra

Electric Callboy koncert

Belépő: early bird jegyek 7.900 Ft, normál elővételben 8.900 Ft, a koncert napján 9.900 Ft.

Balkonjegy: 10.900 Ft

Jegyek kaphatok a https://jegy.rock1.hu oldalon

Electric Callboy - PUMP IT

Kapcsolódó weboldalak:

https://concerto.hu/

https://electriccallboy.com/

https://www.facebook.com/concertoconcerts

https://www.facebook.com/events/674167163796306