Circle II Circle - Még télen megjelenik az új lemez
Írta: Gery   
2013. január 09. szerda, 19:08

c2c-13Az ex-Savatage torok, Zach Stevens vezette Circle II Circle még a tél folyamán megjelenteti legújabb, Seasons Will Fall című anyagát az Armoury Records és a az earMusic gondozásában. A lemez 12 dalt fog tartalmazni, ebből egybe pedig már bele is hallgathatunk!

Január 29-én adja ki hatodik stúdió lemezét a Circle II Circle. A floridai metalosok elöljáróban annyit árultak el a közelgő koronggal kapcsolatban, hogy szerintük az eddigi legerősebb anyaguk lesz, amely vegyíteni fogja Zach jellegzetes, Savatageből hozott zenei világát a modernebb zenékkel.

Maga Stevens így kommentálta a közelgő megjelenést: "Azzal, hogy immár az earMusic kötelékéhez tartozunk és ők hozzák ki a legújabb albumunkat, úgy érzem, hogy az elképzelhető legjobb helyen vagyunk jelen pillanatban! Van egy remek lemezünk, amit ez a fantasztikus kiadó gondoz! Ezzel az anyaggal és a megjelenést követő világ körüli turnéval egy új szintre fogunk lépni! Alig várjuk, hogy végre megmutathassuk a nagyközönségnek is az új dalokat! Ki merem jelenteni, hogy sikerült egy olyan lemezt elkészítenünk, ami egy hiteles képet ad a mai Hard Rock és Heavy Metal zenéről!

Az idei év amúgy is egy nagy fordulópont volt a zenekar szemszögéből, ugyanis a klasszikus The Wake Of Magellan című Savatage lemezre épülő monumentális turné óriási sikert aratott, szinte mindenhol telt házas bulikat csináltak és a hamarosan kezdődő körútnak is hasonló kilátásokkal vágnak neki!

Az idei Wacken fesztiválon így teljesítettek:

Íme a Seasons Of Fall dallistája:

circleiicircleseasonswillfall

Diamond Blade
Without A Sound
Killing Death
Epiphany
End Of Emotion
Dreams That Never Die
Seasons Will Fall
Never Gonna Stop
Isolation
Sweet Despair
Downshot
Only Yesterday

Circle II Circle - Diamond Blade (részlet az új lemez nyitódalából)