Hollywood Rose - Az új klipjükről beszél a magyar zenészvilág!
Írta: Slayer   
2021. szeptember 13. hétfő, 20:52

Új saját dallal és klippel jelentkezett az Európa szerte koncertező, 2003-ban alakult magyar Guns N' Roses tribute zenekar, a Hollywood Rose!

Budapest, 2021. szeptember 13. - A magyar zenészvilágot megszólaltató kampánnyal kísérve debütált szeptember 10-én este a Hollywood Rose zenekar „Sose volt mennyország” című új dalának klipje. Az új dal kampányában többek között olyan sztárok, zenészek üzentek a nagyközönségnek, mint Kiss Endi a Hooligans zenekarból, Sipos Peti az Irigy Hónaljmirigyből, Halász Feri a Depresszió zenekarból, az Animal Cannibals csapata, Pély Barna, a Kozmix vagy éppen Hangya a Zorallból.

Hollywood Rose - Sose volt mennyország

Közel egy hónapig tartott a Hollywood Rose zenekar új dalának és videoklipjének előpromóciós kampánya, amelyben magyar zenészek, énekesek, gitárosok és még a magyar Darth Vader is üzent a hallgatóságnak. Minden videó a maga egyedi stílusában, hangulatában hívta fel a figyelmet a közelgő premierre. A kampányt megelőzően is hosszasan folytak a munkálatok a megszülető dal körül: dalszerzés, hangszerelés, felvételek, koncepcióalkotás, újratervezés és végül a várva várt forgatás.

A klipforgatás meglepetéseiről és a jövőbeli tervekről a zenekar dobosa, Zaba mesélt:

„A munka során akadtak váratlan fordulatok. Az alapkoncepció és a kezdeti forgatókönyv szerint a történetben a csapat egy a hollywoodi filmekbe illő, sötét pókerjátszmába keveredik, egyesek összejátszanak, mások kikészülnek, és a végén valaki mindent visz... szerény pókertudásomnak köszönhetően az osztó lett volna a gonosz szerencsés. Szóval, pár kiváló pókeres zenésztársam útmutatásai szerint módosítottunk a történeten, de annál jobban sült el a dolog. A terveink szerint egy hosszú és csavaros történet vette most kezdetét, tehát több, a jelenlegi sztorihoz kapcsolódó klipre kell felkészülni. Mi lesz a sztori vége? Majd kiderül.”

„Örömmel dolgoztunk ezen a dalon. A világjárvány legnehezebb pillanatiban, otthon, bőven volt időnk kifundálni a dolgokat, gyúrni és tökéletesíteni a dalt... Végül egy baljósabb hangulatú, fekete-fehér klip mellett tettük le a voksunkat, a vizuális megvalósítást pedig rábíztuk a profikra. Innen is köszönjük Alex! Szerintem egy igazán súlyos képi világú film született, amelyet tökéletesen kiegészít a dal zenei és szövegvilága. Kíváncsian várom, hogy kinek mit jelent majd a sokadik meghallgatás után. Várjuk a megfejtéseket!” - fűzte hozzá Nagy Péter, énekes.

A Hollywood Rose új videoklipje már megtekinthető a Youtube-on és meghallgatható a Spotify-on is.

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=5C4eiZQmpSw

Spotify: https://open.spotify.com/track/3PJfsCaw9HBT9Mkjm9zzZN?si=79267ade4ed44de5


A Hollywood Rose zenekarról

A Hollywood Rose zenekar 2003-ban alakult azzal a rendíthetetlen céllal, hogy a világ mai napig szakadatlan népszerűségnek örvendő együttesének, a zenetörténelem egyik legnagyobb hard rock formációjának, a Guns N' Roses zenekarnak az eszenciáját közvetítse a zenekedvelő közönség számára, nagy hangsúlyt fektetve az élő produkció zenei minőségére és látványvilágára is. A Hollywood Rose zenekarnak lehetősége nyílt olyan világsztárok előzenekaraként is színpadra lépni, mint többek között Billy Idol, vagy a Twisted Sister, és olyan elismert produkciókkal egy fesztiválon játszani, mint a Motorhead, Dream Theather, Machine Head, Offspring vagy éppen a Judas Priest zenekar.

A Hollywod Rose zenekar 2008-tól kezdve saját szerzeményeikből álló albumokat is kiadott. Az első komolyabb felvétel 2008-ban jelent meg egy négyszámos kislemez formájában. 2009-ben a Hammer Records gondozásában jelent meg a Minimal Design című debütáló lemez, majd 2011-ben a Piknik a Holdon című második album. 2010-ben megjelent egy road movie a zenekarról „Addig jó” címmel. 2012-ben és 2013-ban Zalaegerszegen önálló Hollywood Rose tábor is megszervezésre került. 2016-ban jelent meg a NAIL Records / Hammer Music gondozásában a zenekar harmadik, Szétfeszít az élet című albuma. A zenekar 2021-ben bejelentette, hogy új dalok készítésébe kezd.


Hollywood Rose tagsága:

Nagy Péter - ének

Tátrai Sándor - szólógitár

Kanyó Zoltán - gitár

Lukács Zsolt - basszusgitár

Sznák Zoltán - dob

 

Hollywood Rose online:

https://www.facebook.com/hollywoodrose

http://www.hollywoodrose.hu/

https://www.youtube.com/channel/UCVOT79P5g1Dv18hPBvQwF8Q

 

 
topmenu