Lemezmegjelenés: Marillion - Fugazi
Írta: Slayer   
2021. szeptember 13. hétfő, 20:04

Az Egyesült Királyság nagy múltú, progresszív rock formációjának, a Marillionnak második stúdióalbuma, az arany minősítést megszerző 'Fugazi', sztereo újrakevert változatban is hallható már péntek óta. Az eredetileg 1984-ben debütált, toplistás lemez legújabb verziója egyúttal digitálisan is elérhető, illetve streamelhető.

Az új hangzásért ismét Andy Bradfield és Avril Mackintosh producer-hangmérnökök feleltek, akik korábban már a zenekar Script For A Jester’s Tear és a Clutching At Straws kiválóan sikerült, deluxe kiadásait is gondozásuk alá vették. Az új kiadványon további csemege is helyet kapott: az 1984- ben rögzített Script For A Jester's Tear debütáló koncert lesz hallható rajta, amelyben olyan sikeres dalok hangoznak el, mint a „Jigsaw”, az „Incubus”, a „He Knows You Know”, vagy a „Chelsea Monday”.

A 3 CD/BR formátum további vizuális tartalmakkal is kiegészül: egy dokumentumfilmmel, amelyben a zenekar tagjai a 'Fugazi' készítéséről osztanak meg érdekességeket, valamint a nagysikerű album második dalának, az „Assassing”-nek videóklipjével.

Marillion - Fugazi (2021 Stereo Remix)

https://www.marillion.com/

 
topmenu