Screamer - A feloszlott The Embodied gitárosa lett a svéd heavy metal csapat új tagja!
Írta: Slayer   
2021. szeptember 11. szombat, 21:21

Éppen harmadik albumának látott volna neki ősszel a Magyarországot is többször megjárt, magyar származású dobossal rendelkező svéd dallamos metal csapat, amikor hosszú beszélgetések után az alapítótagok úgy döntöttek, hogy ilyen formában befejezik az együtt zenélést, elbúcsúznak a The Embodied-tól. A muzsikálásnak viszont szerencsére ezzel a történettel nem szakad teljesen vége. Legalábbis Jon Mortensen, a banda egykori gitárosa egészen biztos, hogy nem válik meg imádott hangszerétől. Meghívták ugyanis a szintén svéd illetőségű Screamer csapatába, a zenekart éppen otthagyó Anton Fingal helyére játszani.

The Embodied - Tear My Skin

Jon így kommentálta viccesen a hírt:

“Megtisztelő, hogy a legendás Screamer család a tagjai közé fogadott, és habár nem lesz könnyű pótolni az elődömet, nem hiszem, hogy elbuknék. A jóképűségem, gitártudásom, és a sörfogyasztási szokásaim legalábbis abszolút adottak a feladathoz.."

Screamer - Out Of The Dark

A rőtszakállú jönköpingi zenész egészen biztosan nem fog unatkozni a közeljövőben, hiszen újdonsült metálcsaládja mellett másik zenekara, a glam fekvésű Shakedown Suzies is vidáman tevékenykedik tovább. Nagy sikert aratott második albumuk - a lezárások alatt megjelent, álomszerű, és különösen vagányra sikeredett 'A business doin’ pleasure' után újult erővel éppen a harmadik korong dalain dolgoznak.

Shakedown Suzies - Alibi

 

The Embodied online:

https://www.facebook.com/theembodied

http://theembodied.com/


Screamer online:

https://www.facebook.com/wearescreamer

https://wearescreamer.com/

 

Shakedown Suzies online:

https://www.facebook.com/shakedownsuzies

https://shakedownsuzies.com/