Lábas Viki & OliverFromEarth - Egy új közös dalban elevenítik fel a gyerekkor súlytalanságát!
Írta: Slayer   
2021. szeptember 05. vasárnap, 19:43

Patocska Olivérék ezúttal hazánk egyik legkeresettebb női előadóművészével, egyben a Margaret Island frontemberével, Lábas Vikivel közösen alkottak egy új, a gyerekkori élményeket megidéző szerzeményt.

OliverFromEarth x Lábas Viki - Még ráérünk

A könnyűzenei élvonalat képviselő Margaret Island együttes egyik meghatározó karakterjegye a frontember, Lábas Viki kiemelkedő személyiségével és jellegzetes hangjával. A tehetséges énekesnő most a népszerű duóval, az OliverFromEarth zenekarral működött együtt, és egy vadonatúj, toplista esélyes dallal és klippel idézik meg közösen a gondtalan gyermekkori pillanatokat.

„Legtöbben talán emlékszünk azokra az önfeledt pillanatokra, amelyek főként kicsiként érik az embert, felnőve viszont veszítünk abból a képességünkből, hogy az adott történésre összpontosítsunk. Úgy gondoltuk, itt az ideje emlékeztetni mindenkit, hogy ez továbbra is jelen van bennünk, felnőttekben, és néha ráérhetünk aggódni a világ baján, Viki gyermekien tiszta hangja pedig elengedhetetlen volt az élmény megidézéséhez. A videóklipet kiskorom egyik legkedveltebb helyszínén, Tiszaroffon forgattuk, ami szerintem tökéletesen szinkronizálja a zeneszámot” – összegezte koprodukciójának, a „Még ráérünk” szövegének hátterét Patocska Olivér, aki a videóklip rendezője is egyben.

Olivér a 2013-as X-Faktorban vált sokak kedvencévé, amikor a tehetségkutató második helyezetti pozíciójáig jutott el előző bandájával, a ByTheWay-jel. 2015 óta pedig Barabás Dáviddal alkot egy párost számos izgalmas zenével bekerülve a köztudatba. Megalakulása óta olyan izgalmas felvételeket köszönthetünk a formációnak, mint a Fiatal Tehetségekért díjat elnyert „Lófejű”, a Budapest Dal 2019 egyik nyertesszáma, az "A világ az enyém", és a Mintaapák sorozat egykori főcíméért felelős sláger. A fiúk együttműködtek már Fura Csével, Nágival és BLR-rel is, decemberben pedig a legendás zenésszel, Roy-jal kollaboráltak. Olivérék jól felismerhetők sajátos videóklipjeikről, a riói paralimpikonnal, Sztanó Györggyel is forgattak már egy felemelő kisfilmet "Hullámzom" címmel.