A.M.D. - Itt az első dal, a kilenc év után új albummal jelentkező veterán fővárosi hardcore zenekartól!
Írta: Slayer   
2021. szeptember 04. szombat, 20:41

Meghallgatható az első dal a budapesti hardcore veterán AMD (Anti Military Demonstrations) visszatérő albumáról! A "Harag" az októberben megjelenő "Temetetlen múlt" lemezen szerepel, mely már megrendelhető a hivatalos webshop felületén. Mellette elérhető új merch kínálat (pólók, pulcsi és passtartó), a 2012-es "Mindenen kívül" CD, valamint újrakiadásban megjelenik az 1995-ös "Túlélők" is!

 AMD - Harag (Temetetlen múlt, 2021)

Az 1987-ben, hazánk legkorábbi hardcore zenekarainak egyikeként alakult AMD legutóbb "Mindenen kívül" címmel adott ki lemezt 2012-ben. Most megérkezik ennek folytatása is: tíz vadiúj dal mellett négy újravett klasszikus (Terror, Pestis, Sivár lét, Mészárszéki hétköznapok) is felkerült a "Temetetlen múlt" lemezre.

A zenekar három éve megújult felállással működik: Kemencei Balázs (Wall Of Sleep, Stonedirt, Salvus) gitáros csatlakozása mellett hosszú évtizedek után visszatért a zenekar soraiba az alapító tag Füleki Sándor is (Wall Of Sleep, Mood, ex-Leukémia), így lett újra teljes a Kiskovács (dob), Seza (ének) és Sík (basszusgitár) alkotta felállás.

 

A.M.D. (anti military demonstrations):

"Íme az első dal a jövő hónapban megjelenő "Temetetlen múlt" lemezről, ami a lenti linken már előrendelhető! Az új album mellett újra elérhető a "Mindenen kívül" CD, valamint újrakiadásban megjelenik az 1995-ös "Túlélők" is! Új merch (pólók, pulcsi és passtartó) is felkerült a shopba, köszönjük a támogatást!"


"Temetetlen múlt" előrendelés és webshop:

https://amd.hmusic.hu/

 

A.M.D. - Temetetlen múlt:

01. Harag

02. Háromperhárom

03. A hallgatás ára

04. Nincs kontroll

05. Ébredj fel!

06. Ugyanaz a vér

07. Mocskos játék

08. A csendestárs

09. Az alagút vége

10. Ne csak nézz!

11. Pestis

12. Sivár lét

13. Mészárszéki hétköznapok

14. Terror


AMD online:

https://amd.hmusic.hu

https://www.facebook.com/AMD.BPHC