Septicflesh & Carach Angren - Szimfonikus black/death metal kavalkád jövő áprilisban a Barba Negrában!
Írta: Slayer   
2021. augusztus 31. kedd, 19:50

A szimfonikus death metal görög mesterei, a SEPTICFLESH jövő tavasszal nagyszabású európai turnén mutatja be készülő új nagylemezét, co-headlinerként pedig nem kisebb név a társuk, mint a tavalyi új anyaggal jelentkező holland CARACH ANGREN, akik négy nyelven hozzák el kísértettörténeteiket. Hozzájuk csatlakozik a szintén görög On Thorns I Lay és a Naraka; a 36 állomásos turné budapesti állomása 2022. április 4-én lesz a Barba Negrában!

Facebook esemény:

facebook.com/events/2966879903554385


Jegyek:

jegy.rock1.hu/septicflesh-carachangren_20220404

Javában készül az új SEPTICFLESH nagylemez is, a 2017-es “Codex Omega” utódjáról már több videóban hírt adtak; tavaly viszont egy nagyszabású koncertanyag is megjelent: az “Infernus Sinfonica MMXIXDVD a mexikói Metropolitan Theater-ben adott 2019-es teltházas koncertet örökíti meg, melyen a zenekaron felül több, mint 100 zenész volt színpadon, a Septicflesh dalok a Symphonic Experience Orchestra, a Enharmonía Vocalis Choir és a Mexikói Nemzeti Egyetem Ifjúsági -és Gyermekkórusa kíséretében hangzottak el.

Septicflesh - Intro & Portrait Of A Headless Man

A CARACH ANGREN egyáltalán nem szorul bemutatásra a műfaj kedvelőinek. Történeteiket szimfonikus, nagyzenekaros extreme metal kísérettel mesélik, egyedülálló módon négy nyelven: dalaik angol, holland, francia és német szöveggel is születtek. Konceptalbumaikat mindig egy-egy témakörnek, illetve személynek szentelik, a tavaly nyáron megjelent “Franckensteina Strataemontanus”-t a 17-18. századi német okkultista, Johann Konrad Dippel tettei és életének eseményei inspirálták, akinek holttesteken végzett kísérletei ihlették Mary Shelley legendás Frankensteinjét is.

Carach Angren - 'Franckensteina Strataemontanus'

Szintén Görögországból érkezik az On Thorns I Lay. A zenekar legutóbb tavaly adott ki lemezt, a “Threnos” az újabb korszak dalainak hangzását követi. A korábbi évek lemezei óta teljesen megújultak és újra feltalálták magukat, a korai doom/death sötétségét a 2015-ös - 12 év hallgatás után készült - “Eternal Silence” lemeznél felváltotta az inkább Insomnium világát idéző melodic death, majd később a lágyabb, atmoszférikus alternative / gothic rock dalok.

ON THORNS I LAY - Threnos

A NARAKA Franciaországból érkezik hozzánk, modern death / thrash metal zenéjüket nem kerülik az a black, szimfonikus és nagyzenekaros elemek sem, tökéletesen beleillik a főzenekarok által képviselt világba. “In Tenebris” című bemutatkozó nagylemezükön Logan Mader (Machine Head, Soulfly, stb.) producerrel dolgoztak, a borítót pedig Seth Siro Anton (összes Septicflesh borító, Paradise Lost, Belphegor, Moonspell, Soilwork, stb.) készítette. A lemezen hallható Veronica Bordachinni (Fleshgod Apocalypse) a “Of Blood And Tears” című dalban, illetve az ex-Cradle Of Filth billentyűs-énekes Lindsay Schoolcraft énekel a “Mother of Shadows”-ben; utóbbi a dal videoklipjében is szerepel.

NARAKA featuring Lindsay Schoolcraft - Mother Of Shadows

A H-MUSIC, a Decibel Touring, a ROCK1 és a BARBA NEGRA bemutatja:

SEPTICFLESH

CARACH ANGREN

Vendégek:

On Thorns I Lay

Naraka

2022.04.04.

BARBA NEGRA

 

Jegyárak:

4.999 Ft limitált early bird

5.999 Ft elővételben

6.999 Ft a koncert napján és a helyszínen

 

Online elérhetőségek:

https://www.facebook.com/septicfleshband

https://www.facebook.com/carachangren

https://www.facebook.com/onthornsilay

https://www.facebook.com/officialnaraka