Newsted - Klip részlet és a tagok
Írta: Slayer   
2013. január 03. csütörtök, 20:18

Már megtekinthető, egy rövid részlet a Soldierhead dalra forgatott Newsted dalból. Az ex Metallica baszer saját névre hallgató zenekara január 8.-án jelenteti meg, bemutatkozó EP-jét Metal címmel, kizárólag az iTunes-on. a lemezre 4 szám került fel, a már megismert Soldierhead-en kívül, ezek a Godsnake, a King Of The Underdogs és a Skyscraper címet viselik. aki megveszi, mind a 4 számot, az kap egy másolatot, Jason kézzel írott szövegeiből.

Végre arra is fény derült, kik alkotják az ex Metallica bőgősön kívül a zenekart, aki itt énekel is.

Jason így beszélt a társairól:

„Olyan embereket választottam, akik még nem váltak túl ismerté a saját zenekarukkal, nem akartam már megcsömörlött fejeket magam körül, és olyanokat sem, akik negatív üzenetet hoznak magukkal a zenekarba, valamint szupergrupot sem akartam létrehozni.”

„Olyan igaz barátokkal akartam zenélni, akikkel jól kijövök, és valódi igaz muzsikát tudok játszani. A dobos Jesus Mendez, Jr. lett, vele kb. 10 éve zenélek már, de ennél jóval régebb óta ismerem. Kaliforniai a srác, aki már a Metallicának is roadolt, és a csapat főhadiszállásán is dolgozott pár évet. Ezután dobtechnikus volt az Echobrain turnén is, szóval tényleg régóta vagyunk már barátok. A Vinny Appice, DIO, Motörhead, AC/DC vanalról jött, de ő ezt kétlábdobbal oldja meg. Egy nagyon komoly, keményen dolgozó zenész. A titkos fegyvere a csapatnak pedig Jessie Farnsworth, aki ugyan fiatalabb nálunk, 32 éves, és keleti partról, Connecticutból érkezett. Vele kb. négy éve zenélek együtt, és folyamatosan cseréljük egymás között a gitárt és a bőgőt.”

Részlet a klipből!

A Metal EP beharangozója:

 

 
topmenu